Moderator: MartaD
anjucha napisał(a):trzymam kciuki za postępy !
z karm z jako taką ilością białka polecam FORZA10 'MAXI MAINTANCE z jeleniem i ziemniakami' dla psów dorosłych ras dużych. zawartość białka surowego to 26%.
Forze z rybą kupowaliśmy dla Miszelina - była świetna. sierść Miszola piękna, gęsta, błyszcząca. żadnych problemów zdrowotnych. jedynym problemem był zapach ryby, który przenosił się troszkę na sierść.
ale z jeleniem nie powinno być takich problemów
Cefreud napisał(a):anjucha napisał(a):trzymam kciuki za postępy !
z karm z jako taką ilością białka polecam FORZA10 'MAXI MAINTANCE z jeleniem i ziemniakami' dla psów dorosłych ras dużych. zawartość białka surowego to 26%.
Forze z rybą kupowaliśmy dla Miszelina - była świetna. sierść Miszola piękna, gęsta, błyszcząca. żadnych problemów zdrowotnych. jedynym problemem był zapach ryby, który przenosił się troszkę na sierść.
ale z jeleniem nie powinno być takich problemów
Z tego co tłumaczyła mi Pani sprzedająca ta karmę na wystawie w Krakowie ( podobno jest lekarzem weterynarii) odradza podawanie tej karmy psom zdrowym nie mającycm problemów z alergią. Wg niej jesli przyzwyczaisz od początku psa do takiej karmy, w momęcie pojawienia się uczulenia nie będziesz miał czym karmić.
Nie wiem czy to co napisałam jest zrozumiałe, ale to ponoć jest karma nie mająca w składzie najczęstszych dla psów uczulaczy czyli drobiu i zbóz. jesli bedziesz ją podawac psu zdrowemu tak przyzwyczaisz jego organizm,że nie da rady zmienić tej karmy bo kazda inna będzie go uczulac
Powrót do Problemy wychowawcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości