Ale bez względu na ilość kg błota i tak słodziak z Grandzisławy

Moderator: Apcik
Ciiiiiii-cho sza! Przecież wiem, że to własnie ON, tylko go tak kamufluję, dla bezpieczeństwa. Proooszęaga.s napisał(a): Ależ przecież, to nie seter jakiś czy tam BPP tylko najprawdziwszy BERNEŃSKI PIES BŁOTNYNiezwykle rzadko spotykana rasa ,którą można niekiedy dostrzec w niedostępnych ,błotnistych terenach
Ale szczęście mieliście ,ze udało mu się zrobić fotkę
buuu nie wiem czemu, bo ja widzę zawartośćaga.s napisał(a): nie otwiera się album
Majszczur napisał(a):(...)
baksak, a Ty nie wiesz że jeże i wiewióry bywają wściekłejeże szczególnie
![]()
(...)
Majszczur napisał(a):Podobno jeszcze tej zimy macie zamiar zawitać do wawki![]()
Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze nieźle napada (póki co cały czas sypie), więc zapraszamy na nasze tereny spacerowe, a potem na kawkę i ciacho, może uda się nam przebić frykasy u expertowych
A pani kamerzystka nie leżała, bo ma duże stopy co daje niezłą przyczepność nawet na śliskich nawierzchniachAle jutro obiecałam sobie zrobić z dzieciakami śnieżnego orła.
baksak napisał(a):Po pierwsze, to jest skandal, bo oni są już zaproszeni do nas![]()
Po drugie, Wy też jesteście zaproszeni do nas![]()
Po trzecie, Oni są "łotry" i chyba nie przyjadą, tak wynika z tego co piszą w wątku o wystawie NDM i sędzi co ma tam grasować![]()
Po czwarte, chociaż to i tak wszyscy wiedzą, Granda jest wspaniała!![]()
PS
Gdyby jednak Oni postanowili przyjechać mimo wszystko i nas wykiwać przyjmując Wasze zaproszenie to podbijamy stawkę dorzucając obiad i kanapki na drogę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości