Poza tym nie wzięliście pod uwagę faktu, że Wy jesteście z automatu zaproszeni do nas

No to teraz kombinujcie

marieanne... ja to mam kłopot z parapetówkami wyjazdowymi, bo wiesz... balast nieletni

Moderator: Apcik
marieanne napisał(a):A to balast nie może jechać z Tobą? :>
Będzie ogródek, drzwi od tarasu się szczelnie zamknie... nie będą nam przeszkadzać, nie martw się
marieanne napisał(a):A co, dzieci się nie mrozi?
aga.s napisał(a):Aniu jako osobie niedoświadczonej w obsłudze dzieci powiem Ci ,ze jest mniej drastyczna ,ale bardzo skuteczna metoda ! Wystarczy telewizor i odpowiedni kanał z bajkami .Wtedy następuje totalne odmóżdzenie nieletnichTotalny brak reakcji.Możesz do nich mówić,prosić ,krzyczeć i nic .
![]()
Ha! i Kto to mówibaksak napisał(a): Marieanne: chcesz zamrozić Majszczurowej balast?
Strasznie nam miłoaga.s napisał(a):Magda ,ponieważ jesteśmy rodziną przez adopcję ,to zapraszamy Was i obiecujemy nie stosować drastycznych metod wychowawczych .Obawiam się tylko czy nie będę się musiała wstydzić za ludzko-psie stado , bo nie jest tak wytresowane jak Twoje
Majszczur napisał(a):Ha! i Kto to mówibaksak napisał(a): Marieanne: chcesz zamrozić Majszczurowej balast?![]()
KTOŚ kto jeszcze nie tak dawno proponował mi zapakować próżniowo i przechowywać w temp pokojowej...
Bo to jest strasznie, strasznie, strasznie... straszna czapkamarieanne napisał(a):
Magda, ja Cię kurde w tej czapce nie poznałam! Strasznie, strasznie,strasznie Ci w niej do twarzy![]()
(jakkolwiek to zabrzmiało nie miałam złych zamiarów)
Majszczur napisał(a):Ha! i Kto to mówibaksak napisał(a): Marieanne: chcesz zamrozić Majszczurowej balast?![]()
KTOŚ kto jeszcze nie tak dawno proponował mi zapakować próżniowo i przechowywać w temp pokojowej...
![]()
(...)
baksak napisał(a):Ależ mnie chodziło o maksymalną ochronę przed zarazkami...Majszczur napisał(a):Ha! i Kto to mówibaksak napisał(a): Marieanne: chcesz zamrozić Majszczurowej balast?![]()
![]()
(...)![]()
Ten nieodparty urok we wszelakich nakryciach głowy Cielęcina ma w prostej linii po... swojej pańcimarieanne napisał(a): Grandziorek przecudny w tej czapulce![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości