Alu maluszki jak mozna tak o nich powiedzieć BOMBA Barsa juz tak o 10cm przerosła Ambre Aaa Olenika całą Barsulka(w konicu siostrzyczki)...ale musze powiedzieć, że nie wiem po kim ona ma to złodziejstwo...moja mam a upiekła sobie boczek i zostawiła go zeby ostygnoł... i rano wstała a boczku nie ma Barsa w nocy zjadła..tak samo i ciasto...
Karolina Barsa jest jeszcze wieksza niż była na spotkaniu w krk
No nie wiem czy jest do czegoś porównać.. Ambra na w kłebie 60 z czyms...
a Barsa od 68-70 bo sie ruszała Powiedzcie, że ona juz nie bedzie rosła Alu a ile ma Bostuś i Oleńka?
Klaudia dziś zmierzyłam Ole ma 65 cm a Bastuś 67 cm, też mi sie wydaje coś dużo u Barsy , ja położyłam na karku Oli linijkę i do niej zmierzyłam wysokosć miarą drewnianą, jak mierzyłam na oko krawiecką to wychodziło mi u OLi 67 a Bastka 69 więc zrobiłam to jeszcze raz dokładnie ale pamiętam jak zabieraliscie Barcelonkę to była faktycznie najwyższa z miotu.
Nooo Barsa moze mieć tak z 67-70 bo tak sie rusza i nie chce małpka ustać wiec mogłam sie pomylić ale i tak wszyło ok 70 po 3 mierzeniach Czy ona bedzie jeszcze rosła? A jak tam Spartaczki? usciskaj je od siostrzyczki Jak bedziesz mieć czas wstaw fotki całej Osady. Rodzice tu Pozdrawiają
Klaudia uściskaj rodziców, oczywiscie żyrafę i Ambercię.
A oto pozostałe spartkowe stadko Arcia i Misia
Arolek i Misiata na spacerku dzięki uprzejmosci Krzyśka bo ja nie miałam cZasu
A to sam prezes w roli głównej zsekretarką Kropką- to jest właśnie ten duecik od porywanego ze stołu masełka To jest Zunia najdelikatniejsze i najsubtelniejsze stworzenie na ziemi -pupilka mojego męża -sunia która jest u nas bo znudziła sie pewnej pani z Berlina wiec ją przywiozła do nas przesadziła przez płot i pojechała sobie mając głęgoko w nosie jej przywiązanie uczucia To Sarunia przed domem po spacerku
no to odpoczniemy po spacerku a to wyprawa do lasu i nad jezioro
kąpiel
i powrót do domu
na koniec złota polska jesień