Cefreud napisał(a):Gosia daj nowemu Pańciostwu namiary na nasze grillowanie a obiecujemy solennie pilnować rozwoju dziewczynki i fotografować przy grilożebractwie
agas napisał(a):Hara po zapoznaniu z naszym psio-kocim stadem słodko śpi, tak jak to tylko szczenięta potrafią.
aga.s napisał(a):Nastał spokój, ale została piękna panienka z charakterem
![]()
Oj, może być wesołoA czy ktoś tu marzył o cichutkiej dziewczynce
Haidi napisał(a):Gosiu, mam takie pytanie, bo trochę martwimy o się o Haidkę...Dziś była na pierwszym spacerze, w ogrodzie znajomych, biegała sobie tylko na smyczy,trochę się zmęczyła i po powrocie cały czas śpi. Ale co nas zastanawia to to, ze cały czas chce wychodzić na taras - kładzie się na płytkach i śpi, i gdybyśmy jej nie wołali, to najchętniej by tam spała godzinami.. Boimy się, że jest za zimno i się przeziębi..
Mam nadzieję, że te dzisiejsze harce jej nie zaszkodziły..
Elmo napisał(a):Haidi napisał(a):Gosiu, mam takie pytanie, bo trochę martwimy o się o Haidkę...Dziś była na pierwszym spacerze, w ogrodzie znajomych, biegała sobie tylko na smyczy,trochę się zmęczyła i po powrocie cały czas śpi. Ale co nas zastanawia to to, ze cały czas chce wychodzić na taras - kładzie się na płytkach i śpi, i gdybyśmy jej nie wołali, to najchętniej by tam spała godzinami.. Boimy się, że jest za zimno i się przeziębi..
Mam nadzieję, że te dzisiejsze harce jej nie zaszkodziły..
No to chyba poszła w braciszka.Nasz Borys ma tak samo- najchętniej nie wchodziłby do domu, cały czas chciałby być na dworze; w domu jest mu za gorąco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości