Majszczur napisał(a):Elegancka para

Gratulacje!
Jakoś umknęło mi, że macie już przydomek
Obrazek został zmniejszony.W poniedziałek byłyśmy na kontrolnym USG i morfologii, doktorowi az sie buzia smiala od ucha do ucha jak ogladal fasolki

widac byla juz zarysy zeberek, kregoslupikow....

próbowalam podpytac ile tam ich sie ukrywa i otrzymamlam odpowiedz wymijajaca ze , na 3 nie mam co liczyc ale 13-nastu nie musze sie obawiac
Dzis mamy jakiś 43 dzień ciąży

miedzy 27 -36 dniem Fibuszon mial spadek apetytu ,ktory mnie kosztowal troszke nerw ale teraz zalączył sie turbo głodomor

a mnie sie powoli zalacza syndrom wicia gniazda i zaczynam szykowac przytulne lokum i duzo miekkich szmatek
pozdr
Chcialam jakis ladny rodowod maluszkom zrobic ale mi wyszedl malo czytelny
wiec posluże sie jeszcze tym..
http://ingrus.net/berner/en/testmating. ... male=12781Współczynnik inbredu dla tego skojarzenia wykonany dla 5 pokoleń = 0%
pozdr
Madziu, przydomek to chyba najtrudniejsza rzecz przy zakładaniu hodowli , wiem to z doswiadczenia

ja składałam wniosek trzykrotnie i dopiero za trzecim razem się udało. Cała droga do przydomka trwała rok!!

Miałam co prawda o tym napisać na forum ale jakoś mi umknęło, moze teraz bedzie okazja, ale oczywiście nie w tym wątku

oj tak wybor przydomka byl bardzo pracochłonny i meczacy,zazwzwyczaj te najfajniejsze sa juz zajete lub z jakis powodow nie udaje ich sie zarejestrowac

mialam tez pomocników w wymyślaniu nazwy (forumowiczow

), dla tego kto pierwszy zgadnie kto mi wymyslil taki przydomek WIRUJĄCA CZARNA OWCA

ufundowalam nagrode