Moderator: Apcik
Cefreud napisał(a):gratulacje! Takich słodziaków w domu nigdy dość
agas napisał(a):Haha, szczenusie nie są po to żeby były grzeczne.
Romked napisał(a):Majka rewelacja!!!![]()
Jak by nie patrzeć, to Hana (Majka) jest siostrą naszej Asterii, a Asti siostrą Bryzy.![]()
![]()
Relacja między dziewczynami bardzo mi się podoba. Zazdrość Bryzy musi świetnie wyglądać na żywo.
Z pewnością patrzenie na nie można przeciągać w nieskończoność.
agas napisał(a):Haha, szczenusie nie są po to żeby były grzeczne.
Dzisiaj mam urlop macierzyński i kolejny dzień spędzam na przyglądaniu się psom i ich wzajemnym relacjom, bo to jest niezwykłe co one wyprawiają. Hektor jest spokojny i generalnie nie robi na nim wrażenia obecność Majki, ale on zawsze był bardzo ostrożny w swoich reakcjach, jak to facet.
Moja Bryza natomiast robi wszystko aby to nią zwracac uwagę, to nic że wczoraj przez 2 godziny byłam tylko z nią na zajęciach i spacerze, po powrocie władowała się na kolona żeby Majka ją nie ubiegła.. Ale to jest cała Bryza-nieskończona miłość okazywana na każdym kroku swoim ludziom.
Majka chce robić to samo co Bryza, umie już kopać w kretowisku i pić wodę spod rynny.
Po śniadaniu zrobiłam im pierwszą małą sesję , łatwo nie było, bo zdjęcia w ruchu wszystkie poruszone![]()
Majka lubi łazić po krzakach
Obrazek został zmniejszony.
podczas tych wędrówek wynalazła kość, zresztą porzuconą tam przez Bryzę
więc pobiegła pochwalić się tym znaleziskiem
nie wiedziała że to był błąd
nie zrobiłam zdjęć pogoni małej za Bryzą ale widok był bezcenny, ostatecznie dogoniła i prosiła na różne sposoby, ale Bryzka była nieprzejednana
mała z dystansu obserwowała jeszcze jak tu przejąć zdobycz
A Bryzka też postanowiła nie spuszczać z niej oczu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości