Póki co mamy zmierzyć i obserwować... u weta to najbezpieczniejsze miejsce Obrazek został zmniejszony.
Wczoraj mi TO zrobili Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. a potem się zmęczłam leciutko Obrazek został zmniejszony. dzisiaj nabrałam już sił Obrazek został zmniejszony. że jakiś trening ... Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
My chodzimy do Pokrzywków - bardzo miłe małżeństwo weterynarzy :) Nasza Rakija była przez nich prowadzona przez 15 lat. Nieraz dzwoniliśmy w środku nocy... zawsze pomocni . http://przychodniadlazwierzat.pl/ Pani doktor jutro ma być na wystawie ze swoimi pupilkami
Dziękujemy serdecznie :) Było nawet ok Othala na początku zwariowała ... tyle psów na raz a potem jeszcze przyszła mama i siostra pełnia szczęścia No i jesteśmy wybitnie obiecujące ciekawe tylko co ...
No to lecim... Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
To my Chciałam Wam pokazać co ostatnio robiłam... W pewną ciemną i mglistą noc.... Obrazek został zmniejszony. zabrali mnie na spacer Obrazek został zmniejszony. było dziwnie i tajemniczo... Obrazek został zmniejszony. wszędzie czaiły się czarne cienie... Obrazek został zmniejszony. było trochę przerażająco.... Obrazek został zmniejszony. a potem... pojawił się Goliat ale była zabawa ( w tych ciemnościach w chowanego ) .... Goliat miał mnie już dosyć Obrazek został zmniejszony. a nasze Pańcie jak stanęły i paplały... Obrazek został zmniejszony. .. to ja musiałam czekać i czekać... Obrazek został zmniejszony.
Tak sobie śpię kiedy jeździmy.... Obrazek został zmniejszony.
A znacie mojego kumpla... ? Maurycy ale wołają na niego Moryc Fajny jest ale jakoś taki nie ruchawy... chyba za stary dla mnie... Modniś do tego... zrobił sobie dredy.. A pańci to się nie podoba jednak kiedy go próbuje czesać to on wykazuje zachowania skrajnie histeryczne Stanęło na tym , że go ogolą... całego... jak on będzie wyglądał... ale cóż... Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.