No to mała egzegeza tego co napisałem: chodzi mi o to, że przypomina Jagienkę i że wcale nie jest podobna do Horpyny, w związku z czym odczuwam coś w rodzaju ulgi z dozą radości. Skoro zaś Jagienka nie była wiedźmą... no chyba, że w zaginionym 3 tomie...
Ja się niczego nie doszukuję Póki co to sucz wygląda przeuroczo i słitaśnie i ani siły mięśni pośladkowych ani mocy rażenia siłami nieczystymi jeszcze nie objawiła Wszystko przed Gosią Poza tym - pisałam wyżej że lachon, no nie
Mialam dzis za to odwiedzinki Gatty Srasznie bylam jej ciekawa bo przeszla bardzo duzo , jest chudzielcem, ale radosnym ,usmiechnietym,rozbrykanym:) do dzis jeszcze boryka sie powiklaniami po" nieszczesnych drucikach" i niekoniecznie dobrym poczatkowym prowadzeniu lekarskim Ale mysle ze ,jeszcze troszke i juz bedzie oki spacerek z mamusia i Ferdusiem
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. po szalenstwach "tankowanie"
Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2012-11-22, 19:47 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
Przypominamy cale nasze stadko Cala 6-czka wdobrym zdrowiu i kondycji co mnie bardzo cieszy pogoda okropna ,zdjcia kiepskie ale psiaki zadowolone Adisia
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Adelce troche sie przytylo i nijak nie moge jej odchudzic
Obrazek został zmniejszony. z ferdusiem :)
Obrazek został zmniejszony. ferdus
Obrazek został zmniejszony. Dzeik
Obrazek został zmniejszony. z Kasiulą (mala Hara zostala docelowo nazwana Kaśką ,Ksienką,Kasiulą )
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Kśka w wielkim lesie
Obrazek został zmniejszony. spacer z duzymi nie zrobil na niej wrazenia , energie i mozliwosci ma! ale ja jeszcze moge obfocic z Gori gorzej ,bo nie nadazam
Obrazek został zmniejszony. Atak Gori na Benusia
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
O, a ja właśnie zamierzałem marudzić, że pora na zdjęcia całego stada... Mała Kasia jest świetna. Troszkę mi przypomina naborsuczonego Borsuka. To samo spojrzenie.