Całe stado pięknie się prezentuje i nie jest tego w stanie zepsuć nawet listopadowa aura! Chłopaki piękni, a z dziewczyn wrażenie zrobiła na mnie Adelka- konkretna babeczka A o Kaśce powiem tylko tyle-
Jak miło widzieć całe stadko w dobrej kondycji a Beniś cudny co do turbo Kasiulka przypomina moją żabcię vel Polcie.Bardzo się ciesze że drucikowa panna zdrowieje i dzieli wszystkich tak cudnym uśmiechem. .Pozdrawiamy spartkowo całe majowe stadko
Przecudne foteczki Super, ze się babcia domyśliła, że wszyscy chcą zobaczyć majowe stadko Adelka i Benio szczególnie cudnie wyglądają, takie futrzaste piękności A Kasiunia jak się tak wybiega z całą ferajną, to na pewno będzie grzeczniejsza
Prześliczne ujęcia i utrwalone chwile, super się Kasiula wpasowała w stadko majowe Kasiula nie daj się zgnieść Ferdusiowi Pięknie wcinasz marcheweczkę A dziewczynom się nie daj , która to Cię tak szkoli ?? Adelka??
Adi razem z Dzezikiem, Gori tylko w ostatecznosci.Tyle ze mała sie jakoś nie przejmuje specjalnie tym szkoleniem Jak dostanie" gąga" to sie otrzepie i zasuwa dalej :)
Nasza Adelka troszkę się pośpieszyła z cieczką I odbyła się randka z naszym świeżo upieczonym reproduktorem Ferdusiem Mam nadzieje ,że to jest prawdziwa cieczka
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.