Moderator: Apcik
zadra napisał(a):Wow - widoki zimowe - bezcenne. Chociaż Goleniów też od wczoraj zasypany, ale pewnie święta po raz kolejny będą bardziej zielone niż białe. Ale mam ogromną nadzieję, że 27.12 spakujemy graty i ruszymy do JeleniejŁykamy tran i witaminki, coby choróbska odgonić...
bertosz05 napisał(a):Widać że dziewczynki zadowolone z białego puchu![]()
agas napisał(a):No, to rozwaliły mnie te Twoje zimowe zdjęcia. Moja Bryza niestety nie mogła tak szaleć ze swoją przyjaciółką wilczycą. Kiedy Bryzka miała 5 m-cy Glenda odeszła za TM.
A co do temperatury - to wymień termometr, to niemozliwe
zadra napisał(a):No to my dzisiaj przy -7 wysiedliśmy, a Ty mi -22 serwujesz:-) Od 5 rano odśnieżałam podjazd i wejście do domu, padła mi elektronika od bramy wjazdowej, a służby komunalne oczywiście zapomniały o mojej ulicy. Niech żyje poniedziałek...
Zdjęcia przecudne:-)
wiki napisał(a):zadra napisał(a):No to my dzisiaj przy -7 wysiedliśmy, a Ty mi -22 serwujesz:-) Od 5 rano odśnieżałam podjazd i wejście do domu, padła mi elektronika od bramy wjazdowej, a służby komunalne oczywiście zapomniały o mojej ulicy. Niech żyje poniedziałek...
Zdjęcia przecudne:-)
Nie lubię poniedziałków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):agas napisał(a):No, to rozwaliły mnie te Twoje zimowe zdjęcia. Moja Bryza niestety nie mogła tak szaleć ze swoją przyjaciółką wilczycą. Kiedy Bryzka miała 5 m-cy Glenda odeszła za TM.
A co do temperatury - to wymień termometr, to niemozliwe
A jednak możliwe.Ja też nie wierzyłam jak zobaczyłam , ale jak wynurzyłam nos na zewnątrz - to uwierz mi , że uwierzyłam.
A co do przyjaźni dziewczyn , to staje się ona coraz silniejsza .Są razem 5 miesięcy i widzę , że przybycie do nas Abi zmieniło i przewróciło świat Yoko do góry nogami - w pozytywnym znaczeniu![]()
![]()
![]()
Wszystko robią razem
Obrazek został zmniejszony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości