Moderator: Apcik
gabana napisał(a):Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dotrzeć
baksak napisał(a):
Gaciorek jest bardzo dzielny. Tu oko w oko z Borsukiem![]()
baksak napisał(a):Siostry szaleją
kerovynn napisał(a):baksak napisał(a):Gaciorek jest bardzo dzielny. Tu oko w oko z Borsukiem![]()
albo bardzo dzielny albo z Borsuka hipnotyzer-zawodowiec
aga.s napisał(a):Mam jeden bezcenny argument przemawiający za nami - łatwiej ściągnąć babcię ,a jak dobrowolnie nie przyjedzie ,to zawsze możemy ją porwać
aga.s napisał(a):Żal serce ściska ,ze nas nie było![]()
Myślę ,ze z Gabusią rodzeństwo powinno poważnie porozmawiać na temat wycinania brzydkich numerów przed rodzinnym spotkaniem . Tak się nie robi![]()
Jeśli możemy wymyślić sobie sami karę ,to proponuję spotkanie u nas . Mam jeden bezcenny argument przemawiający za nami - łatwiej ściągnąć babcię ,a jak dobrowolnie nie przyjedzie ,to zawsze możemy ją porwać
gatta napisał(a):aga.s napisał(a):Mam jeden bezcenny argument przemawiający za nami - łatwiej ściągnąć babcię ,a jak dobrowolnie nie przyjedzie ,to zawsze możemy ją porwać
![]()
W końcu z Julką jakieś doświadczenie już w tym mamy
Elmo napisał(a):Oj, coś mi się zdaje, że wypadałoby trochę obronić BorsukaBo o ile Kudłaty mówił do Borsuka po swojemu, czyli "Borsuku, chodź na chwilę", o tyle Borsuk mówił "Piotrusiu, pozwól na moment"
![]()
No, chyba, że to taki trik. Ale wówczas Borsuk musiałby być mistrzem manipulacji, bo my nadal utrzymujemy, że Borsuki to strasznie przyjacielskie stwory. A ten Wasz to już szczególnie.
gabana napisał(a):gatta napisał(a):aga.s napisał(a):Mam jeden bezcenny argument przemawiający za nami - łatwiej ściągnąć babcię ,a jak dobrowolnie nie przyjedzie ,to zawsze możemy ją porwać![]()
W końcu z Julką jakieś doświadczenie już w tym mamy![]()
![]()
Doświadczenie mamy ogromne![]()
Poker napisał(a):Czy szaleństwa majowych psów nie powinny przypadkiem zwiastować nadejścia wiosny???
Przefajna rodzinkadla psiurów i właścicieli
![]()
Expert my Cię kochamy za Expertyzy, babcia pewnie też
baksak napisał(a):Tak właśnie jest! Gdy Majowe zaczynają hasać grupowo na śniegu, to wiosna będzie za jakieś trzy-cztery miesiące![]()
Babcia to nie wiem czy mnie kocha...Niby mówi, że tak, ale przyjechać wcale nie chce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości