Witamy ponownie! :)
tak jak obiecałam-choć z lekkim opóźnieniem-wstawiam kilka nowych zdjęć :)
zacznę od tego, że jakiś czas temu odeszła od nas Punia +13l. Bardzo przeżyliśmy tę stratę nie tylko dlatego, że była naszym przyjacielem, ale także dlatego, że zaczęło nam brakować takiego małego pieszczocha pałętającego się pomiędzy nogami i zasypiającego na kolanach.
Nie minęło dużo czasu-i nie wytrzymaliśmy. Pojechałam do schroniska zabrałam stamtąd Mikiego :) Malutki szczeniak-najgłośniejszy w boxie :) Mikuś miał początkowo problemy zdrowotne (nie tolerował żadnej z karm), ale już się wszystko naprawiło i młody wsuwa wszystko jak leci

.. Bardzo szybko zaaklimatyzował się w nowym domu i na podwórku - pokazał killku psim dżentelmenom, że to jego plac! :)
Jest szybki niczym wyścigówka - nawet nasza Kira, która ma w sobie chyba coś z charta nie zawsze umie go dogonić

. Stał się najlepszym przyjacielem Miszelina-chyba kwestia wieku :)
ale koniec tego wywodu - czas na zdjęcia! :)
MIKUŚ 6 m-cy
Obrazek został zmniejszony.może kiedyś byłem koniem? :)
Obrazek został zmniejszony.śnieżne zabawy!
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.poranny szał z nową zabawką :) - nie zwracajcie uwagi na drabinę (wieszaliśmy lampę :D)
Obrazek został zmniejszony.przed kolacją wigilijną trzeba być czystym-ale najpierw wytrę się sam!
Obrazek został zmniejszony.później ewentualnie dam się wysuszyć
Obrazek został zmniejszony.możecie wierzyć lub nie, ale mam w pysku świąteczną piłkę :D
Obrazek został zmniejszony.butelka z coca-coli? hmm, nie widziałem..
Obrazek został zmniejszony.wołałaś nas?
Obrazek został zmniejszony.po ciężkim dniu najpierw drzemka..
Obrazek został zmniejszony.a później oczekiwanie na jedzonko!
Obrazek został zmniejszony.na dzisiaj to tyle, jutro kolejna dawka!
POZDRAWIAMY!! :)