Maluszki skończyły 3 dni czują się dobrze mamuśka też w porządku suczki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
i 4 sunia będzie się nazywać INDIANKA - waga ur.170g dzielnie walczy ze swoim ponad 500g rodzeństwem o kazdy łyczek mleczka swojej mamusi -dokarmiamy butelką i jesteśmy dobrej myśli aczkolwiek dobre słowo i fluidy bardzo potrzebne Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
pieski Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Gratuluje piękna drużyna . Okruszka rzeczywiście maleńka . U mnie w Boże Narodzenie urodziły sie kociaczki Maine Coon 3 dziewczynki i 1 chłopak ,który przy urodzeniu miał 172 g .Więc macie bernusie - kotusie dużo siły dla niej
ech, przypomina mi się moje karmienie z butelki przez 2 tygodnie non stop dyszkę karmiłam, bo Sonia była za słaba. Ale o użyczeniu własnych nie myślałam
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Ada nadzoruje żeby wszystko zostało wypite Obrazek został zmniejszony. Relaxik Obrazek został zmniejszony.