Cefreud napisał(a):ja wiem że to dziwne pytanie, ale Gosiu, czy dziadek Ozzik dalej ma różową dziurkę w nosie?
Nie już nie ma różowych dziurek w nochalu

Moderator: Apcik
Cefreud napisał(a):ja wiem że to dziwne pytanie, ale Gosiu, czy dziadek Ozzik dalej ma różową dziurkę w nosie?
Gocha napisał(a):Dzięki dziewczyny za miłe słowa .Ozziczek trzyma się dzielnie i czasem naprawdę zapominamy ile ma latek , tylko siwych włosków mu przybywa (ale mnie też a zwłaszcza dużo mi przybyło na urlopie). Nawet mamy wrażenie że on dziecinnieje bo ostatnio biega z zabawkami . Dobrze że jesień w tym roku taka mało wilgotna to on dobrze się czuje ale profilaktycznie przeprowadzamy kurację Cartrophenem .
Pozdrawiamy serdecznie
Barbel napisał(a):Dostojność i..... kiełbie we łbie
Asia Morrisowa napisał(a): Na śnieg zapraszamy na południe, do nas. Robimy konkurencję dla Białegostoku i przyjmujemy cały śnieg, który nie wypadał się w zimie.
Poker napisał(a):Asia Morrisowa napisał(a): Na śnieg zapraszamy na południe, do nas. Robimy konkurencję dla Białegostoku i przyjmujemy cały śnieg, który nie wypadał się w zimie.
Asia kiedy Gocha Was odwiedzi - bo muszę jej śnieg zapakować do auta - nie wiem czy się wszyscy zmieszczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości