Co do Niuni to oczywiście wieści mam. Zdjęć nie mam żadnych bo to starsi ludzie i się nie parają takimi rzeczami. No ale najważniejsze, że jak mówią oni i Niunia są szczęśliwi. Poprostu cud, że się odnaleźli. Ninia spełnia ich chęć do opieki nad kimś a jednocześnie daje im poczucie, że są komuś bardzo potrzebni. Wiesz te wpatrzone oczy, które mówią: jesteście wspaniali... Zyje u nich jak księżniczka.
No i kolejna porcja szczyli
Mam imię dla Gwiazdorka MAGIC STAR - jak się podoba?
Dzięki, dzięki ale to nie koniec a właściwie to koniec. Początek będzie teraz. W końcu żeby takie dźwięki wydawać trzeba się najpierw do stołówki dostać .....
http://mamy.10.dni.i.jestesmy.glodne.patrz.pl
Halinka zabiłas mnie tym nagraniem!Tak mi sie geba smiala,ze dostalam szczekoscisku Biedna Tess ona to juz chyba wlizie do Ciebie przez ten malutki ekran w komputerze Maluchy pruja po podłodze jak szalone do stołowki, !Buziaczki kniejaczki !
Słodkie kochane prześliczne. Gwiazdor jako jedyny ma czarny nochalek a ta ostatnia fota z óżowym nochalkiem w piegi zabójcza. Jak sluchałam nagrania to tak jakoś mi się skojażyło z ...gremlin atakują ...sama słodycz
Po 2 tygodniowej przerwie w czytaniu forum wchodzę i widzę całkiem duże maluszki w "Szumiącej Knieji" serdecznie gratulujemy i niech zdrowo się chowają!!!