Zdjęcia na mokro..hm nowy trend jakiś?
no właśnie miss mokrego podkoszulka na fali;)))
Natomiast czuję coś do Bibi

ja tez, i zupełnie nie wiem czemu, nie umiałam tego wytłumaczyć ale zostanie z nami
Ania jest pilnie proszona o wstawienie śnieżnych krecików w Soulberniastych obróżkach :D
Obrózki doszły są piękne i wzbudzają ogólny zachwyt nawet za oceanem;))sesje postaramy sie zrobic ale na dzien dzisiejszy jakos sie nie zalapaly na pierwszy plan
Soulberniątka skończyły 6 tygodni i są coraz słodzsze

i jesteśmy po 2 x odrobaczeniu, pierwszym szczepieniu , czipowaniu i przeglądzie miotu

Wedlug opisu...Wyrównany miot. Zgryzy mleczne nożycowe, pełne , mleczne uzębienie. Dobrej masy kośćiec. Prawidłowo ustawione kończyny. Dobry w gatunku włos, umaszczenie prawidłowe.Ogony prawidłowo ukształtowane (poza Piorunkiem;)). Dobra pigmentacja. Matka i szczenięta w doskonałej kondycji!:)
Fibille jako matka wzbudzila podziw jesli chodzi o kondycje, ale nie dziwne jak to ja tyram a ona tylko liczy szczony
Bardzo wskazane są rady jak sobie poradzić z "pustym gniazdem"
a wygladamy tak...
BAMBI Soulbern, wstępna rezerwacja
Obrazek został zmniejszony.BARBI Soulbern, wstępna rezerwacja
Obrazek został zmniejszony.BONANZA Soulbern , szuka kochających opiekunów
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.BROWNIE Soulbern , zamieszka w USA, mam nadzieję że odpowiednio zabezpieczyłam jej przyszłość i będzie jej tam dobrze

zamieszka z siostrą i trzema berneńczykami i jak dobrze pójdzie to pokaze się na ringach
Obrazek został zmniejszony.BEE Soulbern zamieszka z siostrą BROWNIE w USA
Obrazek został zmniejszony.BEZZ Soulbern, zamieszka w okolicach Warszawy pod Piasecznem z cudowną rodziną gdzie jest trójka dzieci i suczka mieszaniec ze schroniska, być może również zobaczymy ją na ringu
Obrazek został zmniejszony.Black Velvet Soulbern, zamieszka ...to chyba nie tajemnica;)w hodowli Black Velvet ale bedzie własnością Agatki , corki naszej forumowej Zuzandy

to była miłośći od pierwszego wejrzenia mimo odmiennych preferencji mamy
Obrazek został zmniejszony.BIBI Soulbern, zostaje z nami
Obrazek został zmniejszony.BUDY Soulbern nazywany Panem Zielonka, zostaje u Łukasza od forumowego Cherusa i mam nadzieje ze zobaczymy go na ringu
Obrazek został zmniejszony.BONGO vel Pioprunek miał być rodowodowo BALBOA Soulbern ale jego przyszli właściciele poprosili o zmiane

zamieszka niedaleko Warszawy w miejscowości Wieliszew z fantastyczną, pełną miłości do berneńczyków rodziną

mam nadzieję że zastąpi im pustke po przyjacielu , ktory przedwcześnie odszedł
Obrazek został zmniejszony.BOSS Soulbern, szukamy kochających i odpowiedzialnych właśćicieli bo chętnych było wielu ale...

mile widziany dom ,ktory pokarze go na ringu ale przedewszystkim pokocha bo Boss jest niesamowity w charakterze i budowie

a mnie serce pęka na myśl ze bedziemy sie musieli kiedys rozstac
Obrazek został zmniejszony.BRAVEHEART Soulbern, szukamy kochającego domu, jest w pełni wystawowym chłopakiem;)ale przede wszystkim kocham ludzi i jestem nastawiony na pracę:)
Obrazek został zmniejszony.Dzis nam sie udało zrobić zaledwie kilka zdjęć ale staramy się cieszyć każdą chwilą spędzoną razem
Obrazek został zmniejszony.a na koniec 95 sekund z domowego życia Soulberniątek , wszystkie się nie załapaly
http://www.youtube.com/watch?v=d8HNFObh ... e=youtu.bepozdr