A co do zachwalania - każdy widzi że psy piękne,łagodne..Co kto nie podejdzie to patrzy zachwycony.
Fakt faktem że póki co Dużych dużo nie jest, tylko pytanie jak długo?
zadra napisał(a):No właśnie - pochwal się swoim skarbem. W końcu to nasza rodzina - nasz Dexter też jest z Czandorii - matka Sonata (córka Bohuna), a tatuś Albi.
NataliaK-G napisał(a):zadra napisał(a):No właśnie - pochwal się swoim skarbem. W końcu to nasza rodzina - nasz Dexter też jest z Czandorii - matka Sonata (córka Bohuna), a tatuś Albi.
Czyli nasze pieski są spokrewnione. Albi jest także tatusiem mojego pieska. Brando jest więc młodszym przyrodnim bratem mojego BonoCzekam więc z niecierpliwością na galerię małego Brando.
Pozdrawiamy
Natalia & Bono
kropa napisał(a):
A teraz pytanie: co się stało, że Brando dotąd siusiał w wyznaczone miejsce, a teraz "robi" gdzie chce. Czy to jakaś złość, czy strach, czy co...? Mam niejasne wrażenie (porównując Brando z poprzenim, moim rodezjanem), że Brando jest strachliwy. Czy to u DSPP częste?
zadra napisał(a):NataliaK-G napisał(a):zadra napisał(a):No właśnie - pochwal się swoim skarbem. W końcu to nasza rodzina - nasz Dexter też jest z Czandorii - matka Sonata (córka Bohuna), a tatuś Albi.
Czyli nasze pieski są spokrewnione. Albi jest także tatusiem mojego pieska. Brando jest więc młodszym przyrodnim bratem mojego BonoCzekam więc z niecierpliwością na galerię małego Brando.
Pozdrawiamy
Natalia & Bono
Nie BrandoJa pisałam o moim psiaku - Dexterze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości