Chętnie tu zaglądam do obu ślicznotek

Moderator: Apcik
MartaR napisał(a):No i ja się wcale nie dziwię, że się Dexter zakochałNo jak mogłoby być inaczej... Przecież Księżniczka
![]()
![]()
wiki napisał(a):MartaR napisał(a):No i ja się wcale nie dziwię, że się Dexter zakochałNo jak mogłoby być inaczej... Przecież Księżniczka
![]()
![]()
Już do niej ta ksywka zaczyna przyrastać , Ewa jak ją zobaczyła też pierwsze jej słowa to było zdanie " o nasza księżniczka"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Martuś
wiki napisał(a):MartaR napisał(a):No i ja się wcale nie dziwię, że się Dexter zakochałNo jak mogłoby być inaczej... Przecież Księżniczka
![]()
![]()
Już do niej ta ksywka zaczyna przyrastać , Ewa jak ją zobaczyła też pierwsze jej słowa to było zdanie " o nasza księżniczka"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Martuś
Bijou napisał(a):wiki napisał(a):MartaR napisał(a):No i ja się wcale nie dziwię, że się Dexter zakochałNo jak mogłoby być inaczej... Przecież Księżniczka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Martuś
![]()
![]()
Twoja księżniczka mój księciunio.....coś z tego będzie
![]()
![]()
Gosia1812 napisał(a):ABI to piękna panienka, wcale się nie dziwię że Dexter zapałał do niej uczuciem.
Mizianka dla ślicznoty.
agema napisał(a):Obydwie dziewczyny pełne wdzięku i uroku. Piękne foty
Dagata napisał(a)::-) Cudna!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości