Kradnę guziki bałwanowi.. Obrazek został zmniejszony. ...potem je zjadam... Obrazek został zmniejszony. Kolejka do drabinki Obrazek został zmniejszony. Walki między braćmi. Obrazek został zmniejszony.
Dziś Choice ma 1/2 urodziny. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. A to nasz gość - Abra. Obrazek został zmniejszony.
annasm napisał(a):Żelazna konsekwencja i twarde metody wychowawcze... Obrazek został zmniejszony.
No cóż, u nas jest tak samo... tylko my się jeszcze bez większych problemów razem mieścimy a u Was chyba zaraz zacznie miejsca brakować
Uwielbiam takie klimaty i jakoś mi lżej na sercu jak widzę ze nie jestem odosobniona w sercowych metodach wychowawczych i żelaznej konsekwencji a maluszkowi 100 lat
Minęły kolejne dwa miesiące. W międzyczasie Chojsik ciut urósł - nikt mi nie wierzy że nadal to malutki szczeniaczek. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Zaliczyliśmy debiut wystawowy - II miejsce, ocena wybitnie obiecująca i opis bajka - wszystkie części psiego ciała zostały opisane w samych superlatywach. Niestety fotek nie mamy.... Ale za to dziś małe szaleństwa na śniegu. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
On juz bardzo wielki jest Mialam przyjemnosc goscici Anie i Czojsika ok dwa tyg temu Troszke zaległych zdjesc :)
szalenstwa z kaska :)
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Kolejny etap kariery - klasa szczeniąt w Bydgoszczy, dwa razy I lokata i NSzwR. Maleńki Choisik - ze szczeniaczka to mu chyba tylko mózg został.... Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Baardzo jestem dumna z kochanego debilka. Tym bardziej że w opisie mamy napisane "Bardzo dobry temperament" - włoska interpretacja nieustających prób "pryszczatego młodzieńca" aby sprawdzić co wszystkie suczki siedzace wokół ringu mają pod ogonkiem .