... też bym nie mogła

A spacerku zazdraszczamy

![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)

Moderator: Apcik
zadra napisał(a):Aguś,
baardzo dziękujemy za uroczy spacer. Dopiero się odkopuję z zaległości po tygodniowej nieobecności w pracy. Ale musiałam zrobić sobie przerwę, żeby tu zajrzeć.
Widzę, że poznałaś Tigrę:-) Postaram się wrzucić także nasze fotki ze spacerku z jej wysokością Abigail i spotkań z Tigrą.
Pozdrawiamy serdecznie z mało ośnieżonego Goleniowa i już odliczamy dni do kolejnego spotkania:-)
Pamiętaj o zaproszeniu
iwona80 napisał(a):Po porostu cudo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):zadra napisał(a):Aguś,
baardzo dziękujemy za uroczy spacer. Dopiero się odkopuję z zaległości po tygodniowej nieobecności w pracy. Ale musiałam zrobić sobie przerwę, żeby tu zajrzeć.
Widzę, że poznałaś Tigrę:-) Postaram się wrzucić także nasze fotki ze spacerku z jej wysokością Abigail i spotkań z Tigrą.
Pozdrawiamy serdecznie z mało ośnieżonego Goleniowa i już odliczamy dni do kolejnego spotkania:-)
Pamiętaj o zaproszeniu
No nareszcie , myślałam , że zahaczyłaś gdzieś wracając z Jeleniej![]()
![]()
![]()
![]()
Czekamy na fotki , oczywiście![]()
![]()
![]()
![]()
A o zaproszeniu pamiętam![]()
MartaR napisał(a):Mi też ! mi też !![]()
zadra napisał(a):Widzę w tle, że u Was nadal biało... Goleniów już wiosnę poczuł, bo w ogrodzie pierwsze krokusy mi wychodzą
wiki napisał(a):zadra napisał(a):Widzę w tle, że u Was nadal biało... Goleniów już wiosnę poczuł, bo w ogrodzie pierwsze krokusy mi wychodzą
Super , ja też chce krokusiki![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości