Halo halo! Czy ktoś nas jeszcze pamięta? nie było nas już tu ponad rok
no cóż, czasu brak, siły brak, zdjęć brak
To tak może w skrócie, przez rok się u nas troszkę pozmieniało, Cezary został sam, w maju zeszłego roku musieliśmy pożegnać naszego drugiego psiaka w wieku 14 lat Dragona [*] od tego czasu z Cezarym nie szło sobie poradzić, z psa anioła zrobił się istny diabeł... nie było na niego mocnych, niszczył wszystko co napotkał a niekiedy już nawet z premedytacją

udało się już troszkę nad nim zapanować ale pies na prawdę nie do poznania...
ja w końcu zawitałam w domu, studia w tym roku mnie wykończyły dosłownie i w przenośni.... 18 egzaminów z czego 9 w ciągu 5 dni... ale udało się wszystko zaliczyć w pierwszym terminie i to z całkiem satysfakcjonującymi wynikami

jakież miałam olbrzymie plany co ja to nie zrobię w ciągu tych 2 wolnych tygodni!! przez pierwsze 3 dni spałam po 14 godzin dziennie, a potem dopadło mnie takie choróbsko że przez 3 dni nie miałam siły napić się herbaty
nadrabiam powoli zaległości na forum, i patrze że tu mam takie zaległości w swojej galerii, więc wypadałoby coś wrzucić forumkom co by o nas nie zapomnieli
not o troszkę archiwalnych zdjęć

troszę pochodziliśmy po górach ;]

nasz wypadowa koleżanka
<małe, to rozwrzeszczane i z motorkiem w duuuupce>

no i na samotne Krakowskie wieczory, towarzystwa dotrzymuje mi Pusina

emerytka na starość się miastowa zrobiła, tyle że pożytku z niej brak bo tylko śpi i śpi wyszukując to coraz dziwniejsze pozycje

najświeższych fotek brak

jak sie zrobią to sie może pojawią za ........
rok