meggy napisał(a):No to dałyście czadugratulacje jeszcze raz :)
Dzięki babcia

Moderator: Apcik
meggy napisał(a):No to dałyście czadugratulacje jeszcze raz :)
farida napisał(a):Jeszcze raz Wielkie Gratulacjedla Was dziewczyny
Agama napisał(a):Super dziewczyny![]()
![]()
Ida napisał(a):Gratulacje !!!! WIELKIE !!!!!!!!!
Debiut - marzenie![]()
Dziękujemy za mile spędzony czas i do zobaczenia.
właścicielka Florka napisał(a):I my serdecznie gratulujemy![]()
Wielkie![]()
![]()
![]()
aga.s napisał(a):Wielkie gratulacje![]()
Fajnie ,ze wreszcie spotkamy się za osobiście . Do zobaczenia w Katowicach
MartaR napisał(a):Księżniczko ciocia gratuluje i jest dumna jak nie wiem co![]()
![]()
![]()
iwona80 napisał(a):Właśnie zobaczyłam na facebooku zdjęcia z wystawy - GRATULACJE!
ABI jak modelka a Pancię duma rozpiera i wcale się nie dziwię to są wspaniałe chwile![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):iwona80 napisał(a):Właśnie zobaczyłam na facebooku zdjęcia z wystawy - GRATULACJE!
ABI jak modelka a Pancię duma rozpiera i wcale się nie dziwię to są wspaniałe chwile![]()
![]()
![]()
Jejku to naprawdę cudowne uczucie , wcześniej kiedy startowałyśmy w młodszych klasach też strasznie się cieszyłam , ale teraz troszeczkę mnie poniosło![]()
![]()
![]()
żebyś zobaczyła mnie na ringu jak sędzia wybrał suczkę na 2 lokatę - szał
, aż potem zapytałam męża czy oby nie przesadziłam![]()
![]()
![]()
Wiem , że nie zawsze tak będzie i nie zawsze się wygrywa , ale wiesz raz , że debiut , dwa , że naprawdę duża stawka trzy , że Abi dopiero co skończyła 9 miesięcy a przekrój wiekowy w młodzieży jest naprawdę duży , więc takie zwycięstwo tym bardziej bardzo cieszy i emocje biorą górę. Jakkolwiek dalej nam będzie szło , to zawsze będę pamiętała tą wystawę . Dzięki Iwonko za kciuki![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości