sprawa z @ania została wyjaśniona na PW
Moderator: Barbel
qbav napisał(a):skoro "dobre" to w czym problem ?
saba&mlis napisał(a):Mnie niestety zaczyna to przypominac dawne dobre czasy PRL-u
Mnie jeśli nie odpowiadają zasady(czytaj Regulamin) na jakimś Forum , przestaję być jego użytkownikiem
Dżiani napisał(a):10. Do pisania nie używaj koloru czerwonego i zielonego, zarezerwowane są dla Ekipy Forum
5. W przypadku regularnego złośliwego, prowokatorskiego lub niepoprawnego postępowania wobec innych forumowiczów, moderatorów lub administratorów, reguła trzech wykroczeń nie obowiązuje.
qbav napisał(a):ok Bober i Caro wasze ostrzeżenia zostały zdjęte
Bober mam nadzieje, ze powstrzymasz sie od offtopów i hamskiego obrazania forumowiczów
w przeciwnym przyopadku będę musial zastosowac zapis regulaminu5. W przypadku regularnego złośliwego, prowokatorskiego lub niepoprawnego postępowania wobec innych forumowiczów, moderatorów lub administratorów, reguła trzech wykroczeń nie obowiązuje.
Caro napisał(a):Oczywiście proszę nie brać tego co teraz napisze za moja złośliwość , ale co do regulaminu tego forum, to naprawdę jest "bardzo slaby" i wymaga lepszego sprecyzowania wielu kwestiach min. również i kar. Nie wiem kto go tworzył, ale chyba do swojej pracy nie przyłożył się sumiennie. Jeśli robili to laicy, to są usprawiedliwieni ale jeśli robił to prawnik ….tooo… się nie wypowiem!![]()
Pozdrawiam serdecznie!
Podstawowe Zasady
1. Użytkownik rejestrując się na FORUM http://www.szwajcary.com ma obowiązek zapoznania się z niniejszym REGULAMINEM, zaakceptowania go i przestrzegania jego postanowień.
12. Moderatorzy przydzieleni są do konkretnych działów, zajmują się ich prowadzeniem, kontrolują ich zawartość.
Mają prawo:
- usuwać posty i topiki (do Archiwum)
- edytować (moderować) posty
- łączyć, dzielić oraz przenosić i zamykać wątki
- zwracać uwagę użytkownikowi na niewłaściwe zachowanie
- usuwać z postów treści obraźliwe, niecenzuralne lub niezgodne z prawem
- poinformować Administratora forum o rażącym lub nagminnym naruszaniu regulaminu, netykiety lub prawa.
Roma
Ostrzeżeń: 0
Halina
Moderator
Ostrzeżeń: 0
psy: Karo, Sotella,Ofra, Kora[*], Bora[*], Berni[*]
Hodowla: Szumiąca Knieja
.prawda jest i to, ze pracy za Panią wykonywać nie bede, na to mój prywatny czas jest zbyt cenny. Forum dzieli sie na Administracje i Forumowiczow....roznica i podzial obowiazkow widzialna jest tu golym okiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość