zadra napisał(a):Wiesz, jak jest okazja to świętowania (wizyta tak wspaniałych babek w naszym domku), to i w styczniu potrafimy ognisko zorganizować:-)
Ale mam jednak nadzieję, że nieco słoneczko przygrzeje, a my pobędziemy wieczorem

Moderator: Apcik
zadra napisał(a):Wiesz, jak jest okazja to świętowania (wizyta tak wspaniałych babek w naszym domku), to i w styczniu potrafimy ognisko zorganizować:-)
Ale mam jednak nadzieję, że nieco słoneczko przygrzeje, a my pobędziemy wieczorem
Ida napisał(a):Dlaczego nie ma nowych zdjęć ? Dlaczego się tu nic nie dzieje?![]()
![]()
wiki napisał(a):Ida napisał(a):Dlaczego nie ma nowych zdjęć ? Dlaczego się tu nic nie dzieje?![]()
![]()
No i co wstawiałam nowe a tu nic się nie dzieje![]()
![]()
![]()
Ida napisał(a):wiki napisał(a):Ida napisał(a):Dlaczego nie ma nowych zdjęć ? Dlaczego się tu nic nie dzieje?![]()
![]()
No i co wstawiałam nowe a tu nic się nie dzieje![]()
![]()
![]()
..............
Dzieje, dzieje...oglądamy, podziwiamy.....
,Ziolo11 napisał(a):Abi wygląda pięknie. Chyba jest już większa od Neski
Ida napisał(a):No, to jesteście obie przeszczęśliwe....Aga jak wracasz do domu , to z kim się pierwszym witasz?
wiki napisał(a):Ida napisał(a):No, to jesteście obie przeszczęśliwe....Aga jak wracasz do domu , to z kim się pierwszym witasz?
Z Markiem oczywiście , ale tylko wtedy jeżeli psy pozwolą mu się do mnie dopchać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ida napisał(a):wiki napisał(a):Ida napisał(a):No, to jesteście obie przeszczęśliwe....Aga jak wracasz do domu , to z kim się pierwszym witasz?
Z Markiem oczywiście , ale tylko wtedy jeżeli psy pozwolą mu się do mnie dopchać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No...no , Ania też tak mówi. Patrz jakie to życie , podobnym może być...
Poker napisał(a):dla Was też spokojnych, radosnych Świąt
Abi szczęśliwa z powodu powrotu Pani i ...zimy![]()
aga.s napisał(a):Sto lat dla Tigry![]()
Wesołych świąt dla całej rodzinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości