Shaco ogólnie mały leniuch który 2h polata sobie po trawniku i potem następne 2h prześpi :)
Noo i skubany sika mi na dywany ;/
Pozdrawiam

Obrazek został zmniejszony.

Obrazek został zmniejszony.
Moderator: Apcik
agas napisał(a):No tak, to pozostaje życzyć, żeby był zdrowy , szkoda,że zanim zdecydowałeś kupić szczenię z pseudo nie poczytałeś forum.
Kojak2 napisał(a):Według mnie pseudo hodowla jest wtedy gdy dopuści się samca i samicę które nie mają zupełnie żadnych dokumentów i sprzeda się potem szczeniaki.
Niestety, ale może się okazać, że Twój psiak jak dorośnie bernenczyka będzie przypominał jedynie umaszczeniem
Kojak2 napisał(a):Niestety, ale może się okazać, że Twój psiak jak dorośnie bernenczyka będzie przypominał jedynie umaszczeniem
Znaczy że będzie się zachowywał zupełnie inaczej niż na berneńczyka przystało czy jak ?
Kojak2 napisał(a):Dokładnie. Na papierach też mi nie zależy czy z z takiego czy takiego stowarzyszenia. Byle był zdrowy, wszystko jadł i pilnował posesji.
A takie pytanko wychowawcze jak go nauczyć żeby był sam na dworze powiedzmy ? Jak zostawiam go samego to od razu przylatuje pod drzwi i niemiłosiernie piszczy ;/ Mam go dopiero dwa dni więc może z czasem sam się nauczy ?
Kojak2 napisał(a):(...)Byle był zdrowy, wszystko jadł i pilnował posesji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości