Moderator: Apcik
Gocha napisał(a):Strasznie ostatnio dużo smutnych informacji na forum dlatego uważam że trochę optymizmu się przyda i chciałam pokazać że "stary" berneńczyk też może być radosny i uśmiechnięty a przede wszystkim , że dożywają starości .Wiem że niewiele już psów w Ozzika wieku zostało na forum ale uważam że trzeba je pokazywać i chwalić się nimi . Nie wiem ile jeszcze przed nami ale cieszymy się z każdego dnia ...
aga.s napisał(a):Dokładnie o tym samym pomyślałam oglądając Wasze zdjęcia .![]()
Nic tak nie raduje jak senior w doskonałej formie . Ja w związku z tym przyrzekam poprawę i postaram się wstawić nowe zdjęcia Indusia - też 10-latka .Musimy przegonić ,pesymizm wkradający się na forum i dać nadzieję innym .
Asia Morrisowa napisał(a):Sto lat Ozzy! Od cioci i wujka i Morinka. Duzo zdrowka i psiej radosci z kaczuszka. Prosze o aktualne zdjecie szacownego jubilata a opiekunow prawnych o wymizianie. Obu opiekunow, bo wiem jaki to pieszczoch
. Caluskow moc!
Asia Morrisowa napisał(a):Gosia, a nie wiesz co tam u rodzeństwa Ozzyego? Ja pamiętam Estę i chyba Chivas?
P.S. Czy jubilat został właściwie wygłaskany??? Bo nie ma żadnej relacji z obchodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości