Moderator: Apcik
o taaakkerovynn napisał(a): (...) Podejrzewam, ze wiem ile to dla Ciebie znaczy
Trzymajcie, trzymajcie. Mnie pomogły to i ją uskrzydlą. Powiedzieli nam, że jeśli nasze psy okażą się tak dobre jak my to połowa sukcesu. Uwierzyłam w siebie, dzięki temu łatwiej mi wierzyć teraz w Grandę. Skoro ja mogłam przekroczyć granice swojej wytrzymałości fizycznej, czy np. pokonać koszmarny lęk wysokości (po kilku godzinach morderczego marszobiegu w śniegu, kiedy mięśnie nóg odmawiały już współpracy i myślałam że kroku dalej nie zrobię, musiałam wejść na wysuniętą na maksa drabinę pożarniczą) to Granda też da radę stawić czoła swoim demonom. Muszę tylko znaleźć dla niej odpowiednią motywację. Ja swoją odnalazłamTeraz potrzymamy kciuki za Grandzioszka i będzie OK
Majszczur napisał(a):Jeden z odpadających kandytatów powiedział z przekąsem " Myślałem, że to rekrutacja do sekcji ratowniczej OSP, a nie do jednostki specjalnej GROM"![]()
![]()
kerovynn napisał(a):Majszczur napisał(a):Jeden z odpadających kandytatów powiedział z przekąsem " Myślałem, że to rekrutacja do sekcji ratowniczej OSP, a nie do jednostki specjalnej GROM"![]()
![]()
GROM...hm....![]()
Majszczurowa, nie kusi Cię pójść jeszcze krok dalej???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości