Majszczur napisał(a):(...) hmmm przypadek czy im miski pozamieniali...
O nie! To czym Borsuk pasie Kudatego absolutnie nie nadaje się dla psów... dopiero by Duśka wyglądała Chociaż rzeczywiście troszkę nam Kudłatego ubyło. I chyba duży w tym udział Duśki
aga.s napisał(a):(...) Dobrze ,ze niedługo sezon grillowy ruszy i będzie mógł nabrać sił (...)
Nie wiem czy przy czyszczeniu grila Kudłaty nabierze masy Chyba, że zamiast szorować ruszt będzie go lizał Przy odrobinie wytrwałości może nachlipie sobie w ten sposób odrobinę kalorii
aga.s napisał(a):(...) Tylko praca ,spacery , szkoła i ciągłe choroby ... Niedobrze Toż chłopina może się przy takim trybie życia wykończyć (...)
Z tą pracą to bym nie przesadzał. Kudłaty więcej energii poświęca na kombinowanie jak tu się wymigac od roboty niż na samą robotę
Poker napisał(a):Expert szacun! (...)
Dziękuję! Cieszę się, że doceniasz to, że zgodziłem się na bycie maltretowanym przez moją nadaktywną siostrę, na włażenie po głowie, kąsanie w łapy, ciągłe przepychanie się przede mnie do miski, Borsuka, kostek czy innych przyjemności, wyganianie mnie z balkonu i ciągłe okrzyki: zobacz mama z małym
Poker napisał(a):(...) Kudłaty szacun! (...)
Chociaż tu to pojechałaś. Bez przesady
Wspólne kąsanie patyczka, nawet Kudłaty się załapał
Większy krzaczek wygodniej nieść we dwójkę
Duśka to twardy zawodnik. Często rzuca mnie na łopatki.
Bieganie za rzuconym patykiem prawie się nam udaje. Ale czasem dochodzi do sporów kompetencyjnych
Duśka pilnie ćwiczy do walk psów. Tu ze swoją najlepszą sparingpartnerką Kessi
Najlepiej się im ćwiczy w krzakach. Tylko czemu ja muszę je wyganiać a nie Kudłaty?
Czasem wystarczy że popatrzę co one robią i już muszę odpocząć
Nie do końca rozumiem czemu Kudłaty uważa, że filmy najlepiej kręcić pod słonce. Może dlatego, że każdą popelinę można wyjaśnić zamysłem artystycznym...
Super widzieć Was szczęśliwych Piękna relacja skrzacik super się prezentuje A Ty Experciku jesteś cudowny nad wszystkim czuwasz Daj coś może Kudłatemu z miski, bo jeszcze trochę i nie będzie miał siły na spacerki i operowanie sprzętem dla Ciebie i siostrzyczki
Poker napisał(a):Expert szacun! Borsuk szacun! Kudłaty szacun! Warci jesteście wszystkiego co najlepsze Skrzat ma szczęście zatkało mnie ze wzruszenia ....
qurcze, od początku czułam, że Skrzat, to efekt dobernienia, tylko nie nie przypuszczałam, że kryje się za tym aż tak dramatyczna historia. Ale super, że tak się skończyło. Chylę czółko aż po ziemię w głębokim wyrazie szacunku dla całej Trójki. Też nie poznałam Kudłatego i nie wiem czemu TO: Obrazek został zmniejszony.
jakoś nieodparcie kojarzy mi się z TYM: Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
kerovynn no nie wiem czy mam się cieszyć, że według ciebie jestem silnikiem Z drugiej strony pomysł przeciągnięcia Kudłatego gdzieś po kamieniach czy przez krzaki jest godny rozważenia Muszę pogadać ze Skrzatem A proces pocieniania Kudłatego jest prosty, choć czasochłonny. Sześć godzin spacerów dziennie przez jakieś dwa miesiące i gotowe Jak ktoś ma stwora kudłatopodobnego to może zastosować
Hmm... rzeczywiście, Borsuka mamy bez obroży Do kuwety też nam nie chce sikać Ale w ogłoszeniu jest napisane, że tylko "trochę agresywny". Więc to nie może być nasz
hi hi ale tu wesoło trochę się zgapiłam więc gratulacje kibicuje z całego serca kruszynce Majowej fajnie że jest cała Wasza na pewno zapomni o złych chwilach