Moderator: Apcik
Witaj Paulina :) To prawda, chorowitość szczurów jest porażająca i może zniechęcić do ich posiadania. Mnie na przestrzeni ostatnich dwu miesięcy odeszły ze stada dwie kochane perełki LaLuna i TereniaPaulinaIpsy napisał(a): Pamiętam czasy gdy sama miałam 9 szczurów .Super zwierzątka niestety ich chorobliwość jest przerażająca.
Majszczur napisał(a):(...)Powinny być też pocieszające zakupy, ale Granda nie chadza
kerovynn napisał(a):(...)Aczkolwiek nie próbowałam jeszcze gry na flecie
że niby szczury? zryły? ogród? nieeee, to pewnie krety lub... nietrzeźwi sąsiedzi. Szczurki absolutnie nie!kerovynn napisał(a): A ja tez mam szczurytak mi zryły ogród (...)
dobrze że nie posiadasz konta na FB, bo ja takie nadużycie uprawiam średnio raz w tygodniu - wpadłam w nałogowy ciąg pieczenia ciast i nie waham się tego dokumentować multimedialniebaksak napisał(a): uważam umieszczenie takich zdjęć za skandaliczne nadużycie![]()
Majszczur napisał(a):to pewnie krety lub... nietrzeźwi sąsiedzi.
Majszczur napisał(a):(...) a Majszczurowa wyhodowała sobie ropne zapalenie zotok
(...)
Majszczur napisał(a):
25.05. Grandzieluszek będzie miał (w końcu!) test predyspozycji. Piszę drobnym druczkiem, żeby nie zapeszyć![]()
baksak napisał(a):No tak... to teraz Stalowa-Majszczurowa będzie organizować szkołę przetrwania na dzikich bagnach (Dzikich) Pól Wilanowskich...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości