Moja ukochana psinka już skończyła 8 miesięcy-jak ten czas szybko leci Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Udało mi się zrobić fotkę wszystkich moich piesków przy jedzonku Obrazek został zmniejszony. Oczywiście trzeba jeszcze żebrać u najmniejszej Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Moja psinka trochę podrosła-małe szkolonko Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. A to uwielbiony sport naszej Harietki-pływanie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Oczywiście trzeba jeszcze żebrać u najmniejszej Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.[/quote] U nas jest podobnie Fantazja zjada pierwsza i czuwa nad resztą Harietka pięknie rośnie
Witajcie wreszcie mam wakacje i mogę trochę pofotkować -przedstawiam Wam moje Stróże Zagrody Obrazek został zmniejszony. A oto Harietka czy troszkę się zmieniła -chyba urosła Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.