A i mam nadzieję , że mieliście okazję się poznać

Moderator: Apcik
wiki napisał(a):No ale kurde , powiedzcie sami fajnie jej z tymi rogami![]()
![]()
![]()
Ale fakt nuda , tyle emocji nas ominęło , szkoda naprawdę
Ale to nic , widzielibyście minę Marka , jak mnie zobaczył w tych rogach powracającą z wieczoru panieńskiego
Ida napisał(a):wiki napisał(a):No ale kurde , powiedzcie sami fajnie jej z tymi rogami![]()
![]()
![]()
Ale fakt nuda , tyle emocji nas ominęło , szkoda naprawdę
Ale to nic , widzielibyście minę Marka , jak mnie zobaczył w tych rogach powracającą z wieczoru panieńskiego
Fajnie, fajnie...tak tylko "zaczepiam" Cię![]()
p/s
Twoja siostra też w takich rogach wróciła do domu i też z panieńskiego
Ida napisał(a):Taka "żywa" zieleń u Was i jakby słonecznie....my już jesteśmy zmęczeni ciągłymi opadami...
Psinki uroczo wyglądają.
właścicielka Florka napisał(a):Prześliczne foteczki jak zawsze![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Prześliczne foteczki jak zawsze![]()
![]()
![]()
Dzięki Aniu , jak widzisz odrastamy![]()
![]()
![]()
zadra napisał(a):Rób te fotki - zimą będziemy siedzieć przy kominku i wspominać słoneczne dni:-)
HaniaHa napisał(a):Piękna pogoda i od razu to widać to po zadowolonych Pyszczkach
zadra napisał(a):Chyba nam wszystkim od razu żyć się chce:-) Gorzej z moją Olką, która wieczorem spać nie chce (Mamo, przecież jeszcze widno, dlaczego muszę spać w dzień!!!!). A potem rano straaaszne problemy z pobudką do przedszkola. Ale co tam - nie ma to jak wypić kawkę o 6 rano w swoim ogródeczku w towarzystwie kumkających żabek. Życie jest piękne - szczególnie kiedy weekend przed nami![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości