Aguś dzięki , bo ja teraz ja na karuzeli i zapomniałam się podzielić taką informacją.To były cięzkie dni ale jak cudownie i szczęśliwie zakończone moje dwie wnusie z mioty A (Abigail i Amira ) 23,06.2013 ukończyły Młodziezowy Championat Polski a w poniedziałek ich mama Berinda zaczeła rodzić rodzeństwo dla dziewczynek i tak to mamay kolejny miot B 5 piesków i 4 suczki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.Gdynia tak Amirka świętowała wygraną
Serdecznie gratulujemy Amirce-piękna młodzieżowa championka. Gratulacje z okazji narodzin miociku B czekamy na wiecej fotek Dużo zdrówka dla maluszków i Berindy
Miot B Berinda Rokada & Denver Eleuteria (dziś pieski ) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Maluszki z miotu B maja już skończony 1 tydzień Oto suczki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.