Mam nadzieję, że rozruszam ten wątek na nowo. Ostatnie wpisy pochodzą z 2013 roku. Jestem przekonana i mam stuprocentową pewność, że jeździcie ze swoimi ukochanymi psami na urlop. Wiosna zbliża się. Patrząc na dzisiejsze słońce, nie można nie planować wyjazdu!

Uwielbiam Kołobrzeg. Czy ktoś z Was był tam ze swoim psem? Jeśli tak, to może mógłby podać jakieś namiary na pokoje, nawet apartamenty, przyjazne psom? Takich jest nawet sporo, ale niektóre hotele, czy właściciele kwatery, ogólnie nazywając, życzą sobie za psa straszne pieniądze na dobę.

Nie do końca zgadzam się z tym, bo nawet jeśli zdarzy się "wpadka", to ja po psie posprzątam. Rozumiem hotele, które po wizycie psa, zamykają ten pokój na kilka dni, w celu przeprowadzania jakiegoś odkażania, bo nigdy nie wiedzą, czy nie trafi tam jakiś klient uczulony na sierść psa...
Bardzo Was proszę o konkretne namiary w Kołobrzegu albo w innym nadmorskim miejscu.
A może są na forum już takie wątki, tylko ja nieudolnie szukałam? Proszę zatem o pomoc w tej sprawie.