No to dzisiaj kolejne zdjęcia Bawiłam się z Huaną Obrazek został zmniejszony. I z innymi czworonogami Bokserem Pitusiem którego na początku się bałam Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Całą bandą psiaków Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Skakałam przez przeszkody Obrazek został zmniejszony. Filmik (niestety nie umiem wstawić bezpośrednio na forum ) https://www.facebook.com/photo.php?v=32 ... =3&theater Czasami byłam pozostawiona sama sobie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Śpiewałam Obrazek został zmniejszony. Zaczepiałam Obrazek został zmniejszony. I na koniec zdjęcia, które robiła nam pani wykładowczyni Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Wczorajszy dzień spędziliśmy na wystawie we Włocławku. Gabcia zajęła lokatę 3 i ładny opis Jestem z niej bardzo dumna. Malutka super się wystawiła i chciała się bawić z każdym pieskiem Z Anabell Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Bieamy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Przy ocenie Obrazek został zmniejszony. I na lokacie Obrazek został zmniejszony. Po powrocie do domu było już tylko lepiej. Psiki zostały wpuszczone do domu i wylegiwały się na kanapie Moja Gabusia jak zawsze kochana i przecudowna leżała wtulona we mnie Śpię Obrazek został zmniejszony. Wygibasy Obrazek został zmniejszony. Przytulamy się Obrazek został zmniejszony.
Dzisiejsze przedpołudnie spędziłyśmy z Gabcią, Babcią Majową i Kaską oraz siostrzyczką Amirką na szkoleniu Było bardzo sympatycznie Gabcia utrwala sobie komendy, które już potrafi Troszkę nas dużo Obrazek został zmniejszony. Kaśka Majowa, Amirka Bertosz i Gabcia Majowa Obrazek został zmniejszony. Stój Obrazek został zmniejszony. Siad Obrazek został zmniejszony. Były też rozmowy i szkolenie z przemiłym panem Obrazek został zmniejszony. Babcia i jej dziewczyny Obrazek został zmniejszony. Był też czas na zabawę (co skończyło się tym że tata był na mnie zły ale trudno ) Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Dziękujemy za miło spęczony czas