witam

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

witam

Postprzez kofi » 2013-09-16, 16:01

Witam wszystkich wilbicieli Bernenczykow .Jestem Mieciu z Wroclawia i chcialbym powiedziec że w sobote dolączyla do nas malenka sunia Kofi ...ma 9-tygodni więc prosze o ewentualne porady ja wlasciwie z nią postępowac a żeby dobrze ją wychować :-)jakiej użyć karmy.. Pozdrawiam.
kofi

Ostrzeżeń: 0

Re: witam

Postprzez kasia1 » 2013-09-23, 10:06

Witamy na forum
Ja swoim maluchom podawałam CIBAU Farmina, ale każdy może mieć swoje typy i doświadczenia. Początkowo moczyłam w wodzie i miksowałam (maluchy były całe w papce a potem nawzajem się lizały) potem tylko moczyłam, aż w końcu wcinały suche. Trochę szybko malutka poszła od mamy (moim zdaniem) ale są różne szkoły, niektórzy wiek 8 tygodni uważają za idealny. Mój pierwszy szczeniak opuścił dom w wieku 3 miesięcy, ale może to bardziej mi było trudno się rozstać. Faktem jest, że w tym wieku dopiero zaczynały się cudne igraszki młodych z mamą, a 2 miesięczne maluchy jeszcze trochę pojadały cycusia.
http://www.kajtkowe-sny.strefa.pl
Wyślij jakieś fotki
Pozdrawiam i życzę małej smacznego
kasia1

Ostrzeżeń: 0
psy: Darka Rokada, Bella Kajtkowe Sny
Hodowla: Kajtkowe sny

Powrót do Przedstawiamy się!