Jejku... Jak dawno mnie tu nie było... Tyle się pozmieniało! Przeglądam stawiki i nie poznaje psów! Na szczęście postanowiłam, że wracam do moich kochanych psiarzy!

Jak tu piszę to aż mi gardł ściska jak mogłam tak zaniedbać moją pasję
U nas dużo się pozmieniało. Najpierw powiem co u mnie.. hmm. Przede wszystkim dziękuję za głosy na 'miss'. Udało się. Na gali Miss Ziemi Świętokrzyskiej dostałam tytuł I-wice miss. Później kolejne eliminacje w Warszawie dzięki którym przeszłam do Finału. A przykład brała z psa więc jak już finał to trzeba było sie postarać. Udało się! Zostałam II-wice Miss Polski Nastolatek 2013 roku

Mam nadzieję, że jesteście ze mnie dumni!! A do tego poznałam swoją 'drugą połówkę.

Mam nadzieje, że mój facet będzie mnie wspierał w powrocie do wystaw, groomingu, fotografii i ćwiczeń z psiakiem.
Jeśli chodzi o szkołę to zostałam w LO. Plastycznym w Kielcach i nadal 'rozwijam się' artystycznie
A rodzinka 27.10.13 powiększyła nam się o pewnego malucha. Na imię mu Janek, syn mojej cioci, ale i tak mówię do niego 'brat'
A co u najważniejszego tu VERNIEGO? eh... przez rok zaniedbany.. ze względu na naukę (testy gimnazjalne) wyjazdy na miss.. wakacje.. znajomi.. Teraz, stwierdzam, że źle zrobiłam..

i to bardzo.
Verni trochę nam zdziczał nie ćwiczony. Wyliniał.. Jutro są jego 4 URODZINY!

A dziś ćwiczyłam z nim jak za dawnych lat. Nawet nie wiecie jak dobrze mi na sercu, że to zrobiłam! Poczułam na nowo ta więź między mną a psem! Jestem w 7niebie!

Ludzie coś cudownego! Tęskniłam za wami! odezwijcie się coś! BUZIAKI!!!
(a tu pare aktualnych zdjęć z dzisiaj)
Obrazek został zmniejszony.a oczka nadal mam słoodkie
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.a prezentuje się marnie..
Obrazek został zmniejszony.BUZIAKI!!!