Moderator: Aga-2
BeatkaBen napisał(a):Dziękujemy hodowli Melle Dulciorza wstawienie zdjęć Championów, bo w wynikach dwa pozostałe psy zostały pominięte
kreska napisał(a):....ja tradycyjnie bez katalogu, wiec wpisze wyniki bliskie mojemu sercu i te co pamiętam;)...
Piękne medale ze wstążeczką ( nie wiem tylko czy wstążeczka nie była przy CACIB ie )
kreska napisał(a):Piękne medale ze wstążeczką ( nie wiem tylko czy wstążeczka nie była przy CACIB ie )
Medale chyba byly tylko za pierwsze lokaty, w każdym bądź razie za 3 miejsce ich nie wręczali nawet bez wstążeczki, wiec jak dla mnie to lipa![]()
pozdr
aga.s napisał(a):kreska napisał(a):Piękne medale ze wstążeczką ( nie wiem tylko czy wstążeczka nie była przy CACIB ie )
Medale chyba byly tylko za pierwsze lokaty, w każdym bądź razie za 3 miejsce ich nie wręczali nawet bez wstążeczki, wiec jak dla mnie to lipa![]()
pozdr
W takim razie masz rację ze ,to beznadzieja . Tylko ,ze na stoliku leżał medalowy stosikCiekawa jestem czy zapomnieli ich rozdać, czy rzeczywiście ich nie było ? O nas Panie też na początku zapomniały.
BeatkaBen napisał(a):postanowilam zapytac o drogę do gabinetu dr Balickiego, Panią, która zajmowała się obsługą. Zapytalam, czy przypadkiem się nie orientuje gdzie są wykonywane badania wzroku... a Pani mi na to, że dzisiaj to tutaj jest Wystawa Psów....
Zapomnieli też poinformować przed wystawą, że takowe badania będą - zero informacji na stronie związku.
kreska napisał(a):a tu sie nie moge zgodzic bo informacja była
Asia Morrisowa napisał(a):kreska napisał(a):a tu sie nie moge zgodzic bo informacja była
A gdzie? Bo na stronie związku z informacjami dla wszystkich nie zauważyłam. Zawsze było info nawet niezależnie od wystawy
Aga-2 napisał(a):Czy nikt nie ma katalogu, żeby stawkę w całości uzupełnić?
Klasa championów
293 AZNAR Berncor 4 lok
294 Bakoti CHEFSUPREME 2 lok
295 DIABLO Bersett 1 lok ,CAC,CACIB ,BOS![]()
296 Gangsterluvans Smirre Svartkrut 2 lok. res CACIB
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości