Maluchy słodkie

Poker napisał(a):a toto powyżej to jeszcze nie wiadomo co z tego wyrośnie na razie wiadomo tylko kto na niego czeka
E.Ś. napisał(a):Grażyna, nic się nie martw, są jeszcze dwa psiury wolne. Dostaniecie 3! Po jednym dla każdego :)
Poker napisał(a):(...) a toto powyżej to jeszcze nie wiadomo co z tego wyrośnie(...)
Poker napisał(a):(...) a potem się na mnie obraził że piesio ważniejszy od niego (rozstanie o włos) (...)
Poker napisał(a):(...) Córka z mężem kłócą się o przyszłe RANNEspacery, no cóż
- najwyżej będą wychodzić we trójkę o 6.00
i snują plany i deklaracje i nawet mają one sens - jak ich tak słucham. (...)
baksak napisał(a):Wprowadź reglamentację i możliwości zdobywania dodatkowych punktów: odkurzanie 5 pkt., mycie podłogi 10 pkt., mycie okien 15 pkt. Kto uzbiera najwięcej ten następnego dnia może wyjść na spacer...
baksak napisał(a):Wprowadź reglamentację i możliwości zdobywania dodatkowych punktów: odkurzanie 5 pkt., mycie podłogi 10 pkt., mycie okien 15 pkt. Kto uzbiera najwięcej ten następnego dnia może wyjść na spacer...
agas napisał(a):Grażyna, gratuluję , wspaniałe wieści. Pozdrawiam serdecznie całą Smuteczkową Rodzinkę , słodkie maluchy szczególnie mocno, w końcu moja Bryza pół Smutkowa jest :)
Asia Morrisowa napisał(a):E.Ś. napisał(a):Grażyna, nic się nie martw, są jeszcze dwa psiury wolne. Dostaniecie 3! Po jednym dla każdego :)
To się nazywa zrozumienie
Vel_Pan_Rekin napisał(a):"Teraz będą dobre dni, teraz będą dobre dni;
Wysuń nos spod kołdry - dzień dobry - to ja, głos nadziei twej..."
Poker napisał(a):Vel_Pan_Rekin napisał(a):"Teraz będą dobre dni, teraz będą dobre dni;
Wysuń nos spod kołdry - dzień dobry - to ja, głos nadziei twej..."
i tego będę się trzymała
Asiu ja nie wyobrażam sobie u nas innej rasy niż berny (chociaż parę innych też mi się podoba), a odwaga u mnie niewielka, wszak piesio jest ze znanej mi dobrze hodowli do której mam zaufanie, dlatego cokolwiek nas razem czeka jestem w stanie przyjąć to "na klatę", mam nadzieję, że będzie to duuuużo dobrego
Spoiler:
Poker napisał(a):Niech Ela nie obiecuje, bo na razie szykuje mi największego łobuza ( )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość