Wow , to Pola poszalała. Ogromne gratulacje. Dużo mleczka na maluszków, odpoczynku dla mamusi i babci. I zdecydowanie czekamy na zdjęcia szczęsliwej rodzinki.
Wreszcie mogę wszystkim bardzo,bardzo podziękować za wsparcie i za kciuki, na pewno się przydały Forumowicze Osobno chciałabym też bardzo podziękować Agnieszce z Cichej Górki oraz Iwonce Eleuteria za ogromne wsparcie i wszystkie dobre rady, że były do mojej dyspozycji w dzień i w nocy Jesteśmy bardzo zmęczeni, ale tak samo szczęśliwi, że mamy upragnione Mocne Góralki i Górali Matka Polka spisała się na medal,sama świetnie radziła sobie z każdym narodzonym maluchem przez co wzbudziła nasz wielki podziw jest bardzo czułą i troskliwą mamunią.
Jutro postaramy się wstawić fotki a teraz idę spać.
Przykro... Nie zdążyłam pogratulować wcześniej, a tu w między czasie smutna wiadomość... Mimo to, bardzo gratuluję dzielnej Poli i życzę Wam sił i zdrówka!
Gratulacje Beatko - Pola spisała się na medal prawdziwa Matka Królów i dwóch Królewien ale Ty się szybciutko regeneruj, bo za jakieś trzy tygodnie Matka Polka będzie potrzebowała wsparcia, no, na dworze Cię zatrudnią do obsługi "królewiątek"