Zdjęcia śledzików sprawiają, że mi słownictwo ubożeje...

marieanne napisał(a):Milla napisał(a):Już się doczekać nie mogą, byłam, widziałam i słyszałam![]()
i tylko powodują u mnie zielenienie z zazdrości![]()
Cudne rosnące maluchy i babciny zachwyt w oczach... nie wiem co podoba mi się bardziej.![]()
Można się zabrać również - miejsca u nas pod dostatkiem, jedzenia również, napitku na wieczór w piwniczce też ilość wystarczająca.... a śledzio-bąbelki uwielbiają towarzystwo![]()
Milla napisał(a):(...) Ale po pierwsze podejrzewam, że baksak'i upchnęły by mnie już chyba jedynie w bagażniku(...)
baksak napisał(a):Milla napisał(a):(...) Ale po pierwsze podejrzewam, że baksak'i upchnęły by mnie już chyba jedynie w bagażniku(...)
W bagażniku to mamy całkiem niezłą miejscówkę dla Bonity![]()
Ale na dachu są całkiem solidne relingi... W pakiecie też golge na komary...
monarucza napisał(a):Wymiękłam, .... fotki rewelacyjne, bardzo oryginalna sceneria no i soczysta , zieloniutka trawka przed pierwszym koszeniem robi świetne tło trikolorkom. Gratuluję udanego miotu oraz inwencji twórczej podczas fotografowania szczonków :)
BeatkaBen napisał(a):Świetne zdjecia, piękna okolica, szczeniusie bajka. Nie obawiacie się kleszczy u maluszków?, bo w takich trawach to te paskudztwa tylko czyhają na ofiarę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości