Gratulacje dla wszystkich uczestników

Weteranka AURA z Łowieckiego Księstwa prezentuje sie swietnie, wygląda i rusza sie jak młodzież
332 Milbu BOLD AS BEAR 1 lok.dosk.
ZwMł. NJwR372 ARWENA Wzgorze Agisa 2 lok. dosk.
res-CACIB368 HOYA Eleuteria
2 lok.dosk. 386 GINA Stróż Zagrody
2 lok.dosk. Najlepsza Grupa Hodowlana ,sędzia Vera Dvorakova (Cz)Hodowla Majowy Skarbiec
3 lokata w stawce 10 grup !!!
Najlepsza para hodowlana, sedzia Malgorzata HalasHodowla Stajnia Sadyba
3 lub 4 lok. nie pamietam stawki
Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie(za trzymanie odlatującego namiotu, bieganie za rozwianymi kartami ocen itp. itd
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
) ogarnąc jedno osobowo całą trojeczkę to jest jednak wyzwanie i dzis ledwo zyje ale jestem dumna i szczesliwa
Wystawa raczej przypominala ranga krajówke, parking na terenie wystawy za ta cene tragedia ale ring super, odpowiedniej wielkosci mozna bylo pobiegac tylko mnie osobiscie brakowalo kondycji

nawierzchnia ze sztucznej trawy do biegania super, mięciutko i sprężyście:) tylko jak dla mnie to porażka ze nie mozna bylo przytwierdzic do podloza namiotow, moj mimo przywiazania probowal odleciec;) a organizator nie zapewnil schronienia od deszczu i slonca dla takiej ilosci wystawcow

milym akcentem byly nagrody ufundowane przez firme Beaphar lub jej dystrybutora w postaci spot-ow na kleszcze Fiprodog, niezależnie od tego czy komus sie przydadza to byl mily akcent bardzo zadko spotykany na wystawach
Sedziowanie sprawne i dokladne, proporcje "pomierzone" , nie wystawiałam sie wczesniej u tej sedziny ale widac ze ma swoj typ berna i zwracala rowniez bardzo uwage na ruch
BUDY Soulbern(17 mies.)bez wsparcia z zewnatrz w postaci sekretarza oddzialu
1lok. dosk. CAC, CACIB, BOB 
i powtorze za tym co napisalam na FB...to jest dla mnie bardzo szczegolne zdjecie ..i lokata:) W tle widac hodowce z ponad 40 letnim doswiadczeniem ktory prawie 8 lat temu sprzedal mi suke BPP ANDRA Ada Alladiner , ktora zawladnela moim sercem i zapoczątkowała przygode z hodowla....i Budy czyli Balus , który jest w tym momencie jej wizytówką

Obrazek został zmniejszony.BAMBI Soulbern (17 mies.)
1lok. dosk. CAC, CACIB, BOS
Obrazek został zmniejszony.The best of..

Obrazek został zmniejszony.BIBI Soulbern
4 lok. z oceną doskonałą
Obrazek został zmniejszony.i moze mało wystawowe ujecie ale moje ulubione
Obrazek został zmniejszony.mała uwaga: jak podajecie wyniki, to piszcie nie tylko lokaty, ale także oceny

Aniu nie zawsze mozna podac oceny bo w niektórych przypadkach nie zawsze wiadomo jakie zostaly przyznane

pozdr