Wielkie gratulacje dla Ani - Kreski ,to był jej dzień

Soulbrniątka pokazały klasę

Ania zresztą ,też !!! Sama ogarnęła 3 psy ,namiot ,klatkę ... i do tego jaką ma kondycję . Oj nabiegała się ,nabiegała
Brawa dla wszystkich Majowych dziewczynek i chłopaka ,Justynki z Cajenką ,Moniki z Arwenką i Abramsem , Madzi z Giną ,Adze z Bryzą i Boną ,Swobodziakom z nową championka ,debiutującym na ringu siostrzyczce Holi i Flores oraz wszystkim wystawiającym ,których nie wymieniłam .
Gosia dzięki za koszulki i super zabawę na grupach hodowlanych
Jeśli chodzi o nowe miejsce wystawy ,to mam bardzo mieszane uczucia . Z jednej strony duże ringi ,równiutkie dzięki sztucznej nawierzchni ,ale dużym minusem był brak możliwości przyczepienia namiotów

Nasz ciągle usiłował odfrunąć .Byłoby kiepsko, gdyby padał deszcz lub prażyło słoneczko . Chyba nam się jednak udało z pogodą
Natomiast hala w której znajdował się ring główny była porażką !!! Ciasno ,tylko z jednej strony wejście na trybuny do którego trzeba było się przeciskać przez całą halę .Po prostu brak miejsca dla widowni i oczekujących psów . Nie wyglądało ,to na wystawę międzynarodową . Mam nadzieję ,ze w przyszłym roku będzie lepiej . Wiem ,ze nowe władze naszego oddziału miały bardzo mało czasu na znalezienie nowego terenu wystawy .Trzeba jednak przyznać ,ze obsługa była bardzo pomocna trudnych i nietypowych sprawach .
Sędziowanie super sprawne ,z długimi bardzo dokładnymi ocenami . Brawo dla asystentów w ringu nie było żadnego kłopotu z tłumaczeniem i wypisywaniem kart .
Bardzo fajne były też nagrody na ringu głównym .