doris napisał(a):majaimonika napisał(a):Doris... Dopiero teraz zauważyłam, że nr 95 nie ma przypisanej Flores od Stasiaków, a byłaś NAPEWNO, bo oddałam Wam moją sypialnię

To prawda Moniko
no cóż myślę, że to tylko zwykłe przeoczenie, chociaż to już nie pierwszy raz

Ponieważ dochodzą mnie sluchy ze rzekomo jestem zlosliwa i mam cos do Ciebie nie umieszczajac Twojego szczeniaka w stawce lub mylac go z innym Twoim szczeniakiem, a tym wpisem potwierdzasz tylko to co do mnie dociera to informuje Cie ze nie widze celu aby z premedytacją Cie pomijac, nie widze rowniez jakiegokolwiek sensu chocby najbardziej ukrytego w takim dzialaniu

Nie dzialam wedlug Twoich standartow. Na przyszlosc prosze wal smialo, prosto do mnie jesli masz jakies zastrzeżenia zamiast po próżnicy dzielic sie swoimi podejrzeniami w kolo
Przygotowywanie stawek nie nalezy do moich obowiazkow, nie jestem tez modem ani adminem aby moc po czasie modyfikowac post ze stawka. Robie to bo lubie i za kazdym razem prosze o korekte ewentualnych bledow i pomoc w identyfikacji (za co dziekuje tym ktorym sie chce
) Rownie dobrze mozesz skopiowac stawke prze zemnie wstawiona i nanieść swoje uwagi.
Proponuje aby choc raz kazda z Pan , ktora czuje sie urażona brakiem swojego psa lub wynikiem jaki osiągnął... przygotowala stawke na wystawe, spedzila troche czasu zeby z kilku tysiecy wystawcow wybrac po numerkach nazwiska wlascicieli bernenczykow, pozniej poukładać wedlug numerow do poszczegolnych klas a potem odpowiednio przypisac psa jakiego dany wystawca na tej wystawie bedzie prezentowal biorac pod uwage ze moze miec wiecej niz jednego ktorego moglby wystawic w danej klasie!
Ratunku toz to pisakownica jakas
EOT
pozdr