Borsuka co prawda nie znajdę, bo nie wiem gdzie szukać, ale jakkolwiek inaczej mogę Wam, z Dusią, ulżyć od trudów życia z Kudłatym....

Moderator: Apcik
borsuk napisał(a):Jak wrócę z polowania na bazyliszki to całej trójce tak nakopię do doopek, że Wam jeżowe kolce będą jednocześnie rosły i wypadały.
To macie przechlapane !!!borsuk napisał(a):Jak wrócę z polowania na bazyliszki to całej trójce tak nakopię do doopek, że Wam jeżowe kolce będą jednocześnie rosły i wypadały.
borsuk napisał(a):Jak wrócę z polowania na bazyliszki to całej trójce tak nakopię do doopek, że Wam jeżowe kolce będą jednocześnie rosły i wypadały.
aga.s napisał(a):(...) Może wykąpany ,pachnący ( nie piwkiem ) ,uczesany Kudłaty ,mieszkanko na błysk (...)
gabana napisał(a):Siostra trzyma kciuki żeby Wam Borsuk za bardzo popalić nie dał![]()
![]()
kreska napisał(a):Nic i nikt nie ukoi pustki po Borsuku (...)
marieanne napisał(a):Słoneczniki kochane, wpadajcie do Śledzi! Od razu Wam smuty troche odpuszczą... a jak nie, to jakieś zajęcie Wam znajdziemy i nie będziecie mieli czasu na rozmyślania
właścicielka Florka napisał(a):(...) to od Was bije to całe piękno![]()
Ty zawsze wygladasz cudnie Experciku, Duśka też choć jakby mniej, bo bardziej wtapia się w tło (...)
Milla napisał(a):Expert, przecież wiesz, że wystarczy jedno Twoje słówko i jestem u drzwi (...)
saba&mlis napisał(a):Och jak dobrze wrócić z zaświatów (...)
Poker napisał(a):(...) (ożyłam) (...)
baksak napisał(a):saba&mlis napisał(a):Och jak dobrze wrócić z zaświatów (...)Poker napisał(a):(...) (ożyłam) (...)
Hmmm...
Żeby tylko sanepid się nie przyczepił...
Poker napisał(a):(...) mam nadzieję po połowie października uaktywnić się spacerowo bo bardzo tęsknimy
Milla napisał(a): Kudłatego za uszy i możecie przybywać![]()
Milla napisał(a):(...) a to obycie z kulturą i sztuką
Wiola&Nero napisał(a):(...) o każdej porze dnia wyglądacie wręcz zabójczo
Wiola&Nero napisał(a):(...) Kudłatego to raczej za kudły(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości