nasze miśki otworzyły oczka :) zapowiadają się na niezłe klusie Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Dzieki Marta Alhambra jest cudowną mamą więc na razie bezobsługowo a na dodatek czyści tylko tam gdzie trzeba ale ale doskonale wiem co znaczy matka lizawka , Szczeniaki Fiony miały a rany
Pierwsze zabawy w przedszkolku za nami , rośniemy i jesteśmy coraz bardziej ciekawskie , czas bezobsługowy już się skończył ( tak mówi babcia) ale za to można już wskoczyć na kolanka, poszczekać i takie tam Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
jesteśmy po przeglądzie i wszystkie skarby wypadły super , ciężko od nich oderwać oczy , a że są bardzo grzeczne to będzie mi strasznie żal oddawać oj strasznie szybko to minęło Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Mam to samo pierwszy raz nie dostałam w ogóle w kość i jakoś nie mogę przyzwyczaić się do myśli, że trzeba będzie się powoli rozstawać :/ łączę się w bólu Szczęśliwego życia maluchy
i stało sie moje maluchy pojechały do domków jutro jadą ostatnie dwa cudowne kochane i mądre misiepodbijaja serca w swoich domkach i oczywiście są już najmądrzejrze najpiękniejsze i najkochańsze Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. papa skarby dobrego życia