marieanne napisał(a):kreska napisał(a):agas napisał(a):Czy ta "czerwona marynarka" ma byc sygnalem dla sedziego w stylu badz uczciwy

jak sie ma poczuc ten uczciwy.
No jak się ma poczuć?
Może również czerwona marynarkę założyć
Aniu, Ty protest z tego co wiem Ty w ostatnim czasie skladalas. Jedna z moich znajomych również. Czy dostalas jakąś odpowiedz, czy sprawę rozwiązano wyciągnięto konsekwencje? W sprawie znajomej (sprawa oczywista, pies z wada dyskwalifikujaca bierze wszystko) nic to nie zdziałało. Może dlatego wystawców zwyczajnie się nie chce reagować?
Tak dalo, wstrzymano panu sedziemu papiery na sedziego miedzynarodowego a pani dostala upomnienie z tego co mi wiadomo. Gdybym zlozyla ten protest zgodnie z regulaminem (na miejscu wystawy i wplacila kaucje) sprawa bylaby rozwiazana szybciej i byc moze z wiekszymi konsekwencjami dla strony...
Aniu, wszystko zalezy jak i co zamierzasz oprotestowac, pewnych rzeczy niestety sie nieda, patrz regulamin

Wedlug mnie zalożenie "czerwonej marynarki" nie wplynie na poprawe bezstronnosci sedziego tak samo jak sedzia w "czerwonej marynarce" nie bedzie jednoznacznie osobą deklarujaca swoja bezstronnosc, ludzie deklaruja rózne rzeczy co nie przeklada sie na czyny

do tego dochodzi kwestia przeplywu informacji, jesli nawet wystawca/sedzia chcialby sie przylaczyc do tej manifestacji to nie kazdy o niej bedzie poinformowany, naprawde wielu szczegolnie sedziow nie siedzi na FB lub forach....

i co jak ktos nie bedzie ubrany na czerwono to oznaczac bedzie ze "ukladowy" ?
Bardzo jestem ciekawa zdjec z ringów
pozdr