O mamo, ile ja miałam i nadal mam niepotrzebnych rzeczy w domu!
Co gorsza, dziewczynka coraz bardziej pomysłowa

Grażynko, powinowactwo jakieś widzę

Hugo jest cuuuuudny

Moderator: Apcik
Gocha napisał(a):Dzięki Baksakdzięki Tobie przynajmniej możemy pooglądać Hugo
i to jeszcze w takim fajnym towarzystwie
maat napisał(a):Baksak ja też dzięki Tobie mogę zobaczyć, że Hugo odmienił wiele w swoim otoczeniu, a przede wszystkim odmienił oblicze Grazynki na-znów-uśmiechniętei
Dlatego
baksak !
Hugo, w naszym interesie jest, żebyś broił ile wlezie, bo przez to my mamy mnóstwo uciechy i fajną literature.
Asia Morrisowa napisał(a):Uśmiechnięta Pokerowa! To prawie tak cudny widok, jak Hugo. Wielkie psisko z niego wyrosło, ale zdaje się, w środku 100% szczeniorka? Miziańce dla futrzaka
. Piękny jest, niech się zdrowo chowa
Poker napisał(a):(...) kiedyś ta galeria będzie jedynym dowodem na to, że żyliśmy(...)
maat napisał(a):Hugo demoluje, Pokerowa łże...ot, dobrali się !
Asia Morrisowa napisał(a):A nie wydaje Wam się, że Grażynce bardzo do twarzy z dwoma berneńczykami?
maat napisał(a):Hugo demoluje, Pokerowa łże...ot, dobrali się !
Poker napisał(a):Asia Morrisowa napisał(a):A nie wydaje Wam się, że Grażynce bardzo do twarzy z dwoma berneńczykami?
oj tam oj tam, każdej kobiecie jest w ... futrach do twarzy, widziałaś przecież Asiu jak Gocha kwitnie jak się wystroila
Poker napisał(a):a widziałam na własne oczy jak Kudłaty palcem zatrzymał Dusię w ruchu, stała jak wryta - niech Ania Ryśkowa sprawdzi czy Rysio ma rękę całą, tzn czy wszystkie palce ma , zwłaszcza ten zaczarowany", bo może mu Kudłaty buchnął
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości