Moderator: Halina
aneczka2014 napisał(a):Można podać aviomarin tak jak dzieciom-teraz jest lokomotiv ale dawkowanie to już musi weterynarz podać,moja siostra podaje swojej suce bo też wymiotuje i się ślini w samochodzie
allam3 napisał(a):Anirysova napisał(a):........i to nie berneńczyków [/color]
![]()
![]()
Właśnie - chyba powinniście zmienić nazwę na "Portal wielbicieli Berneńczyków", bo to rasa wybrana i tutaj są specjalne kryteria wyboru szczeniaków.
Już sobie przypomniałam dlaczego lata tutaj nie zaglądałam.
Agama napisał(a):aneczka2014 napisał(a):Można podać aviomarin tak jak dzieciom-teraz jest lokomotiv ale dawkowanie to już musi weterynarz podać,moja siostra podaje swojej suce bo też wymiotuje i się ślini w samochodzie
I pomaga bo słyszałam ze na psy nie działa aviomarin ?
Matt napisał(a): ....- Odnośnie hodowli znalazłem aktualny miot w hodowli Rokada która ma pochlebne opinie na ty forum , z tego co widziałem są szczeniaki i jeden półroczny ( nie wiem czy jeszcze wolny,ale nie tylko tu widziałem tego typu ogłoszenia ) i tu pytanie jak to jest z takimi "większy" czy nie za jednak trochę za późno ,chodzi o to że ze względu na to iż żyją dość krótko no i pół roku przynajmniej dla mnie robi różnice :) Chodzi mi o to czy czasami nie lepiej takie większe gdyż w tedy mamy pewność wyeliminowania pewnych chorób itp
Anirysova napisał(a):wiki napisał(a):Witaj !!!
Ja jestem z Jeleniej Góry , mam obecnie miot , psiak byłby do odebrania pod koniec miesiąca . mam wspaniałą sunię o cudnym charakterze która nie znalazła jeszcze odpowiedniego domku . Zapraszam
viewtopic.php?f=101&t=11991
PolecamRokadę też
![]()
Anirysova napisał(a):Dziewczyny, mogłybyście trzymać się tematu, a nie wałkować znowu jedną hodowlę i to nie berneńczyków
Anirysova napisał(a):Wiadomo, że akurat socjalizacja szczeniaków dotyczy wszystkich ras.
Anirysova napisał(a):Spoiler:
Anirysova napisał(a):Chłopak chce kupić berneńczyka i do tego się odniosłam.
Anirysova napisał(a):Agama napisał(a):aneczka2014 napisał(a):Można podać aviomarin tak jak dzieciom-teraz jest lokomotiv ale dawkowanie to już musi weterynarz podać,moja siostra podaje swojej suce bo też wymiotuje i się ślini w samochodzie
I pomaga bo słyszałam ze na psy nie działa aviomarin ?
Nasz jeden pies nie lubi jeździć samochodem, żaden Aviomarin, ani Cerenia nie pomagała tylko Cocculine.
W jakimś wątku to kiedyś ktoś wymienił, i na naszego Kingusia tylko to działa
kasia1 napisał(a):Chyba nikt nie fuka o rozpoczęty wątek (jest on z pewnością uniwersalny), wydaje mi się, że chodzi o wracanie do tematu konkretnej hodowli, w której (oprócz wielu innych ras) berneńczyków nie ma.
allam3 napisał(a):W temacie nie wypowiedział się żaden właściciel berneńczyka
allam3 napisał(a):Anirysova napisał(a):Chłopak chce kupić berneńczyka i do tego się odniosłam.
Nie chce kupić, przygotowuje się do zakupu i zadał pytania, chciał rozwiać wątpliwości. To jest "potencjalny nabywca", ja to rozumiem.
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości