Hodowca powiadomiony ale chyba na razie bez odzewu

Melka napisał(a):Niestety ,,ci" dają już taką kasę , szybko się zwraca ... Ci co chcą kupić dla siebie kupują szczeniaka.
Z relacji sprzedającego :,,Pan" przyjechał z klatką''.
I jeszcze jedno, zainteresowanie sunią zaczęło się po wpisie o śmierci właścicielki (tz.o tym, że przyczyną sprzedaży nie były problemy z psem), a to znaczy ,że forum jest bacznie obserwowane przez pseudo.
Jedyna nadzieja, że to może hodowla i jakiś ,,zatroskany'' właściciel auta .
Melka napisał(a):(...) jednak potencjalny nabywca woli szczenię (nieraz namawiałam kogoś by kupił dorosłego berneńczyka by nie trafił do pseudo - z marnym skutkiem) , (...)
Melka napisał(a): Przypadkowy kupiec zazwyczaj nie posiada klatki, częściej szelki . Pewnie w klatce bezpieczniej( nie wiem czy mają atesty ) , ale gdy pies jest zabrany przez obcą osobę jest to dla niego ogromny stres. Może to była jednak hodowla , chociaż w tamtych stronach nie znam żadnej.
iwona_k1 napisał(a):Niestety.......sunia dziś została sprzedana.Hodowca mimo,że poinformowany nie okazał zainteresowania.
Bardzo to przykre.Młoda suka w sam raz do rozrodu.Szkoda.Mam nadzieję,że nie zasili szeregów pseudo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości